Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Τα ραδίκια ανάποδα, για δυο παραστάσεις στο Θέατρο του Μύλου

Τα ραδίκια ανάποδα, για δυο παραστάσεις στο Θέατρο του Μύλου

Την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 αρχίζουν οι «Θεατρικές  Συναντήσεις» που οργανώνει κάθε Φθινόπωρο το «Θεσσαλικό Θέατρο»  στο «Θέατρο του Μύλου». Η πρώτη παράσταση είναι η ξεκαρδιστική σάτιρα «Τα ραδίκια ανάποδα», σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και ερμηνευτή τον υπέροχο Γιώργο Γαλίτη.

 

«Τα ραδίκια ανάποδα»  ή «Στο τέλος ξυρίζουν τον νεκρό’» ή «Άλλος με την βάρκα μας» (για την Αχερουσία), παίζονται, με μεγάλη επιτυχία, για τέσσερα χρόνια στην Αθήνα και απέσπασαν θαυμάσιες κριτικές.

 

Ο Γιώργος Γαλίτης  έγραψε και ερμηνεύει 13 διαφορετικούς σπαρταριστούς ρόλους με συναρπαστικό τρόπο.

 

Όπως λέει ο ίδιος για το έργο του: Είναι ένας κατίμαυρος κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους, επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν (από τα γέλια).

 

Στο έργο ένας ράπερ, ένας στρατηγός, ένας Κρητικός, ένας μάγειρας, ένας δημόσιος υπάλληλος, ένας πολιτικός, ένας ηγούμενος, ένας κλέφτης, μία χήρα εφοπλιστή και άλλοι που έχουν αποδημήσει εις Κύριον και πλέον βλέπουν τα πράγματα από απόσταση και τα ραδίκια, αυτονοήτως, ανάποδα.

Σχετικές ειδήσεις
03.01.2017 11:12
Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, Τα ραδίκια ανάποδα, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά έξι. Έξι χρόνια επικηδείας, Έκτη φορά θανατερά!
Τα ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο 3ο Φεστιβάλ Ερμηνείες στην Ερμιονίδα
11.08.2016 11:52
Ο Γιώργος Γαλίτης παρουσιάζει Τα ραδίκια ανάποδα, στο 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα, την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Τα ραδίκια Ανάποδα στο θέατρο Κολωνού
28.07.2016 10:15
O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 στις 9μ.μ. τη μαύρη κωμωδία «Τα ραδίκια Ανάποδα» με τον ξεκαρδιστικό μονόλογο του Γιώργου Γαλίτη.
Ραντεβού στη Μικρή Επίδαυρο!
14.06.2016 12:27
Το πρόγραμμα της «Μικρής Επιδαύρου», που φέτος εκτείνεται από 1η έως 30 Ιουλίου, περιλαμβάνει έξι ενδιαφέρουσες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το φιλοθεάμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει: Δύο συναυλίες ελληνικής μουσικής, μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, δύο ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις και μία θεατρική "έκπληξη" ...από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
Τα ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο Θέατρο Βράχων
10.06.2016 15:51
Το Θέατρο Βράχων φιλοξενεί την κωμωδία του Γιώργου Γαλίτη, Τα ραδίκια ανάποδα, για μία παράσταση την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.