Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Σεμινάρια υποκριτικής για αρχάριους και ερασιτέχνες στο Θέατρο Αντίμετρο

Σεμινάρια υποκριτικής για αρχάριους και ερασιτέχνες στο Θέατρο Αντίμετρο

Στα πλαίσια των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών μας δραστηριοτήτων, διοργανώνουμε για 4η συνεχή χρονιά σεμινάριο υποκριτικής για αρχάριους και εν ενεργεία ερασιτέχνες ηθοποιούς στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ. Ήδη αρκετοί από τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια των προηγούμενων ετών, έχουν λάβει μέρος και στις επαγγελματικές παραγωγές του Θεάτρου και άλλοι μετά την εμπειρία και προετοιμασία τους στο ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ, συνεχίζουν τις σπουδές τους στις  καλύτερες Δραματικές Σχολές των Αθηνών έτσι ώστε να ασχοληθούν και επαγγελματικά με την Τέχνη του Θεάτρου.

 

Μέσα από τα σεμινάρια οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν πάνω στις βασικές αρχές υποκριτικής, με στόχο την ανακάλυψη των εκφραστικών τους μέσων και την κατανόηση της έννοιας του “σκηνικού εαυτού”.

 

Όπως κάθε χρόνο, στόχος είναι στο τέλος Μαϊου, το ανέβασμα παράστασης από τους συμμετέχοντες, σε έργο που θα επιλεγεί ανάλογα με τη σύσταση της ομάδας.

 

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει αρχές Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί τέλη Μαϊου.

 

Υπεύθυνοι Σεμιναρίου: Ντάβαρης Γεράσιμος, ηθοποιός-σκηνοθέτης  - ιδρυτής του Θεάτρου Αντίμετρο (απόφοιτος της Σχολής «Σύγχρονο  Θέατρο Αθήνας Γιώργου Κιμούλη»), Βασιλόπουλος Περικλής, ηθοποιός-σκηνοθέτης, Μαρία Γκλαβά, ηθοποιός (απόφοιτη της «Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βασίλη Διαμαντόπουλου» με πιστοποίηση από το Υπουργείο Πολιτισμού)

Σχετικές ειδήσεις
Studio Υποκριτικής - Artschool 92: Method Acting για αρχάριους και προχωρημένους
26.08.2016 14:01
Στο Artschool 92 λειτουργούν τμήματα ολοκληρωμένης φοίτησης Method Acting για αρχάριους και προχωρημένους.
Σεμινάριο Υποκριτικής με τον Περικλή Μουστάκη στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής
08.06.2016 10:39
Το Θέατρο της οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής και η Εταιρεία Θεάτρου Άσκηση διοργανώνουν σεμινάριο υποκριτικής, με τον Περικλή Μουστάκη, το οποίο θα διαρκέσει από τις 4 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016.
Θερινά Σεμινάρια 2016 με την Ελένη Σκότη στο Θέατρο Επί Κολωνώ
10.05.2016 15:46
Στα πλαίσια των μαθημάτων που πραγματοποιούνται στο Studio ΝΑΜΑ, στο θέατρο Επί Κολωνώ, η δασκάλα υποκριτικής και σκηνοθέτιδα Ελένη Σκότη θα πραγματοποιήσει και φέτος θερινά σεμινάρια υποκριτικής.
Εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΜΣΤ 2015 - 2016: Μια ανασκόπηση
23.03.2016 13:07
Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και της προσπάθειας για ενεργό δράση στα πολιτισμικά και εκπαιδευτικά δρώμενα, παρά τις δυσκολίες που το κρατούν ακόμα κλειστό, κατά τους τελευταίους μήνες, πραγματοποίησε μια σειρά Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και δραστηριοτήτων εκτός, σε σχολεία, σε χώρους που δοκιμάζονται από την κρίση και σε ευπαθείς ομάδες.
Σεμινάριο Υποκριτικής Κινηματογράφου στο Booze Cooperativa
08.03.2016 12:44
Το FILMSCHOOL.GR σε συνεργασία με την ART SYNDICATE παρουσιάζουν στο BOOZE COOPERATIVA από τις 16 Απριλίου 2016, ένα Σεμινάριο Υποκριτικής Κινηματογράφου.