Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Έξι ξεχωριστές βραδιές με τον Σταμάτη...

Έξι ξεχωριστές βραδιές με τον Σταμάτη...
Η Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναϊς» παρουσιάζει τον Σταμάτη Κραουνάκη για έξι βράδια με επιλεγμένα παλιά τραγούδια, αλλά και ολοκαίνουρια κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Πόσο σ’ αγαπώ».

Η Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναϊς» παρουσιάζει τον Σταμάτη Κραουνάκη για έξι βράδια με επιλεγμένα παλιά τραγούδια, αλλά και ολοκαίνουρια κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Πόσο σ’ αγαπώ».

Ο ίδιος, λεει με ενθουσιασμό για τις βραδιές, που θα μας χαρίσει παρέα με τους μουσικούς τους: «Μου κάνει πάρα πολύ κέφι να παίξω τραγούδια μου με τους ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί μου χρόνια τώρα.

Είναι κάτι που το κάνουμε σπάνια και περνάμε πάντα καλά. Τους το πρότεινα και γουστάρανε κι αυτοί. Προβάραμε “πειράζοντας” παλιά κομμάτια και αρκετά καινούργια άπαιχτα. Από “Σκουριασμένα χείλια”, “Κανονικά”, “Κυκλοφορώ”, μέχρι “Πεθαίνοντας στην Αθήνα” και “Πόσο σ’ αγαπώ” που δίνει και τον τίτλο σ’ αυτά τα βράδια.

Κάθε βραδιά θα γεννήσει το πρόγραμμα της. Όπως μας πάει το κέφι και η όρεξη. Θα είμαστε στη σκηνή δύο ώρες και...».

Info
Οι έξι βραδιές με τον Σταμάτη Κραουνάκη θα είναι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 14, 15 και 16 Μαΐου στις 21.30. Θα συνεχίσει την επόμενη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 21, 22 και 23 Μαΐου και πάλι στις 21.30, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).
Η γενική είσοδος είναι 30Ε και 20Ε το φοιτητικό.

Σχετικές ειδήσεις
«Τα τραγούδια του Σαίξπηρ»: CD του Στέλιου Καρπαθάκη
12.01.2017 14:01
Το CD του Στέλιου Καρπαθάκη "Τα τραγούδια του Σαίξπηρ", σε παραγωγή Σταμάτη Κραουνάκη, κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Δυο μουσικές βραδιές με φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης
01.08.2016 13:17
Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές βραδιές στις 18 και 19 Αυγούστου 2016.
Adagio: Πέντε ξεχωριστές βραδιές με Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα στο Μέγαρο
15.04.2016 14:23
Το Πάσχα πλησιάζει και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έχει προγραμματίσει στο πλαίσιο του κύκλου Adagio, πέντε ξεχωριστές βραδιές για την Εβδομάδα των Θείων Παθών και του Πάσχα – μέρες που αποκτούν βαθύτερο νόημα με το βλέμμα όλων στραμμένο στο προσφυγικό δράμα. Μέρες κατάνυξης, περισυλλογής και ανάτασης, μέρες υψηλής έμπνευσης για τους δημιουργούς.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.