Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Word of Mouth live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τον πρώτο τους δίσκο

Οι Word of Mouth live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τον πρώτο τους δίσκο

I AM BEATBOX”. Δεν είναι μόνο τίτλος. Είναι δήλωση. To beat box δίδυμο των Word of Mouth παρουσιάζει σε Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στη Μαύρη Τρύπα, και Αθήνα, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 στο Kookoo, τον πρώτο του δίσκο.

           

Θεσσαλονίκη Special Guests: MC Yinka & DJ Mode.

Αθήνα Special Guests: MC Yinka, Ταφ Λάθος, DJ Mode, Σοφία Σαρρή, Δημήτρης Καρράς, Νατάσα Μηνδρινού, DJ Cutbrawl, The Kidd

 

“Όλα σε αυτόν το δίσκο έγιναν με beatbox για το beatbox”. W.o.M

 

Οι WORD OF MOUTH στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά διάλεξαν προσεκτικά την παρέα τους, τον ήχο τους και βρήκαν τον τρόπο να μας δείξουν, πως φαντάζονται τη μουσική που μπορεί να παραχθεί από το ανθρώπινο στόμα.

 

Είσαι beatbox; Νιώθεις beatbox;

Οι Word of Mouth είναι σίγουρα BEATBOX

 

Ζούνε και αναπνέουν για αυτό. Εκπροσωπούν το έθνος και την γλώσσα του human beatbox πιστά, δεκαετίες τώρα. Αναγνωρισμένοι στην διεθνή κοινότητα των beatboxers ξεχώρισαν γρήγορα με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, δείχνοντας το ταλέντο τους ακόμα και στην πατρίδα της τέχνης τους την Νέα Υόρκη.

 

Στις δύο συναυλίες τους σε στη “Μαύρη Τρύπα” στη Θεσσαλονίκη στη 1 Νοέμβρη και στο “Kookoo” στην Αθήνα στις 7 Νοέμβρη, πρόκειται να παρουσιάσουν τον “I am Beatbox” (DNA Label), ένα δίσκο μοναδικό για τα παγκόσμια δεδομένα, καθώς πρόκειται για μία από τις ελάχιστες ολοκληρωμένες Beat Box κυκλοφορίες. Μαζί τους φίλοι πολλοί, συνοδοιπόροι και συνεργάτες στον δίσκο θα μετατρέψουν τις δύο αυτές συναυλίες σε ένα ατελείωτο πάρτυ με πρωταγωνιστή… τον ρυθμό.

 

Λίγα λόγια για τον “I am Beatbox”

 

Οι Word of Mo δίδυμο την τελευταία επταετία μας δίδαξαν πολλά. Άνοιξαν τον δρόμο για την τέχνη τους και τώρα μας παρουσιάζουν την μουσική τους παρέα, με πολλούς φίλους και δυναμικές μουσικές συνεργασίες

 

Μας καλούν να μπούμε στον φανταστικό κόσμο τους, να τους γνωρίσουμε, να μεταφέρουμε τον ΡΥΘΜΟ τους από ΣΤΟΜΑ σε ΣΤΟΜΑ και να ανακαλύψουμε ποιός είναι ή δεν είναι BEATBOX.

 

Executive Producers: Βαγγέλης Καραπέτρος & Word of Mouth

Sound Engineer: Βαγγέλης Καραπέτρος

Recorded & Mixed at Studio Pazl

Mastered at DNA Lab by Γιάννης Σκανδάμης

 

Συμμετέχουν:

Δωδέκατος Πίθηκος

Ματούλα Ζαμάνη

Εισβολέας

Δημήτρης Καρράς

Γέλως

Elephant Phinix

Σοφία Σαρρή

Ταφ Λάθος

Σανάδες

Hatemost

Mc Yinka

Μc The Kidd

Νατάσσα Μηνδρινού

Xino

Σοφία Κουρτίδου

Loyal-T

DJ Cutbrawl

DJ Mode

Ed Gain

Βαγγέλης Καραπέτρος

 

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Στρατής Θεωδωρακάκης

Βαγγέλης Καραπέτρος

Κώστας Πλατανιάς

Eleana Frangedis

Jim Staridas

Γιώργος Φόρτσας

 

Special Guests:

What the Funk, Έλενα Δεληχρήστου και οι Έλληνες Βeatboxers: Felipe, Stam, S-Dope, Stereo, Rhythmaniac, GKO, Be True.

Σχετικές ειδήσεις
Oι Chouska Ensemble live στο Faust
20.01.2017 10:03
Oι Chouska Ensemble λίγο πριν κλειστούν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο, θα παρουσιάσουν στο Faust νέα κομμάτια αλλά και παλαιότερο υλικό τους και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε ένα live μεταξύ Δύσης και Ανατολής.
Idra Kayne, MC Yinka, Jerome Kaluta και Word of Mouth live στο PassPort Κεραμεικός
12.12.2016 17:21
Η Idra Kayne, ο MC Yinka, ο Jerome Kaluta και οι Word of Mouth παρουσιάζουν το “Painted Black” live στο PassPort Κεραμεικός!
Οι Σωτήρες παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.12.2016 16:51
Οι Σωτήρες, Φώτης Σιώτας και Λευτέρης Μουμτζής, παρουσιάζουν στο Σταυρό του Νότου τον πρώτο τους δίσκο!
Οι Chouska Ensemble live στο Faust
05.12.2016 12:22
Oι Chouska Ensemble λίγο πριν κλειστούν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο, θα παρουσιάσουν στο Faust νέα κομμάτια αλλά και παλαιότερο υλικό τους και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε ένα live μεταξύ Δύσης και Ανατολής.
Οι Final Act παρουσίαζουν τον πρώτο τους δίσκο στο Faust
22.11.2016 12:55
Οι Final Act, σχοινοβατούν ανάμεσα στον κλασικό και τον σύγχρονο ελληνικό ροκ ήχο. Μετά από δύο χρόνια πετυχημένων live εμφανίσεων, τόσο σε στέκια της περιοχής τους (Κόρινθος) όσο και σε μεγάλα stage της Αθήνας, ήρθε η στιγμή να συστηθούν επίσημα στο κοινό μέσα από το πρώτο τους album!