Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Reggae Jam στο An

Reggae Jam στο An
Η One Step Forward παρουσιάζει τους One Drop και τους Ska Bangies σε ένα κοινό live, το οποίο θα μας μείνει για την απίστευτη ενέργειά του και το χαλαρό reggae jammin’!

Οι One Drop είναι μία καθαρά reggae μπάντα , που ξεκίνησε το 1991 από την Θεσσαλονίκη να παίζει reggae, με δικές του συνθέσεις, στα στέκια και στους ελεύθερους χώρους της πόλης.

Μέσα στα 18 περίπου χρόνια που πέρασαν έγιναν πολλές ανακατατάξεις στο σχήμα, όχι μόνο στα μέλη του, αλλά ακόμα και στο όνομα.

Μετά την περίοδο των αλλαγών, σήμερα η μπάντα εμφανίζεται ως One Drop στη σκηνή και αποτελείται από τους Στέφανο (a.k.a. STEFANATTY ) - φωνή , στίχοι, σύνθεση , Γιώργο (a.k.a. MOUKAS ) - κιθάρα, φωνή, στίχοι, σύνθεση, Μάκη (a.k.a. MAQUITTO ) - μπάσο , Γιώργο (a.k.a. MIGIAGI ) - κιθάρα, φωνή, ενορχήστρωση, Δημήτρη (a.k.a. ZIKAS ) – τύμπανα, Σοφία (a.k.a. Q. SAFIA ) – φωνητικά, Αντώνη (a.k.a. ANTUAN ) - σαξόφωνο, Παναγιώτης (a.k.a. TAKIS ) – τρομπέτα, Ιωακείμ (a.k.a. JOAKIM ) – κρουστά και Μενέλαο – τρομπόνι.

Οι Ska Bangies, τώρα, αποτελούνται από έξι μέλη, και δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2005, παίζοντας ska, punk και reggae χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να ασχολούνται και με άλλα είδη μουσικής.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά νέα συγκροτήματα της σκηνής και τα live τους είναι γνωστά για την ενέργεια που βγάζουν τα μέλη της μπάντας πάνω στη σκηνή...

Η βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει με dj sets από τους dj της One Step Forward.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
18.01.2017 17:04
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους!
Οι Polis μας προσκαλούν σε ένα Pop-Rock Party στο Faust
04.11.2016 13:41
Οι Polis και φέτος στο Faust μετά από τις άκρως επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να δείξουν άλλη μια φορά τι σημαίνει party μέσα από τη μουσική τους και την ενέργειά τους σε μια μοναδική εμφάνιση με ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει σωματική υπερκόπωση!
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
As We Enter Anniversary @ Fuzz Live Music Club
05.09.2016 15:16
Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και ετοιμάζει για το κοινό της μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη χορό και ενέργεια το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Fuzz στην Αθήνα.
Περί ύψους από τον Δημήτρη Σκύλλα στο Θέατρο Πόρτα
13.04.2016 10:32
Χρόνος. Σύμπαν. Έρωτας. Θάνατος. Θεός. Πέντε Μεγάλες Ιδέες συγχρονίζουν την ενέργεια εξαιρετικών καλλιτεχνών και σηματοδοτούν μια συνθήκη: την έκφραση του Ύψους.