Η Κολοκύθα, το mini size musical του Δημήτρη Χαλιώτη, με την Ελένη Καρακάση και τον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο, επιστρέφει, από τις 4 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 9 μ.μ., στο bar “Sui Generis”.

«Έτσι συμβαίνει πάντα με τους πρίγκιπες και τις Σταχτοπούτες. Μία στιγμή, ένας χορός κι ύστερα… Ντιν Νταν! Ώρα να ξαναγίνεις κολοκύθα, γλυκιά μου! Κι η γκαντέμω δεν μου έπεσε ποτέ το γοβάκι σε τόσους στιγμιαίους χορούς με τον πρίγκιπα!»

Η «Κολοκύθα» επιστρέφει! Δύο χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση το γλυκόπικρο mini size musical του Δημήτρη Χαλιώτη επιστρέφει για να μας διηγηθεί ξανά ένα παραμύθι, που κάτι μας θυμίζει.

Το παραμύθι της Ελένης και της κάθε Ελένης. Οι περιπέτειές της στην αναζήτηση του ιδανικού της συντρόφου ή αλλιώς του… πρίγκιπά της. Εκείνου του άντρα  που θα την κάνει να γυρίσει  στον καθρέφτη και να μην δει την  «κολοκύθα», αλλά τη «βασίλισσα».

Μέσα από πρόζα, αγαπημένα τραγούδια γνωστών συνθετών, πολύ χιούμορ, αλλά και πιο μελαγχολικές στιγμές η Ελένη εξομολογείται τις ατυχίες και τα… «τυχερά» της στο κεφάλαιο «Έρωτας». Κάθε λιμάνι και καημός! Ο Χρήστος, ο Πέτρος, ο Άρης ο Τάκης…

«Πώς γίνεται να είσαι ερωτευμένη μια ζωή με τον Αλέξη Κωστάλα σε συσκευασία Χιου Τζάκμαν και να την πατάς με τον Τάκη;! Αλλά, βρε κορίτσια, πόσες από εσάς δεν έχουν πέσει στα πατώματα για έναν Τάκη;»

Η απολαυστική Ελένη Καρακάση με την υπέροχη φωνή της σε ένα one woman show με ένα πιάνο σε ένα από τα ωραιότερα και πιο cozy bar της Αθήνας. Το “Sui Generis” ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται κάθε Τρίτη στις 9 μ.μ. μία διαφορετική «Σταχτοπούτα» και πολλούς αποτυχημένους «πρίγκιπες»!

Συντελεστές

Κείμενο –- Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χαλιώτης
Κινησιολογία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Κοστούμια: Μιμίκα Καπούλα
Φωτισμοί: Κώστας Μπάμπης
Ήχος: Γιάννης Φώτης
Φωτογραφίες: Gio Holgersson
Σχεδιασμός αφίσας & flyer: Μιμίκα Καπούλα

Παίζει και τραγουδάει η Ελένη Καρακάση
Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Διάρκεια: 75 λεπτά