Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλίου Ελλάδος  συνδιοργανώνουν από 23 Οκτωβρίου και μέχρι 18 Νοεμβρίου 2014 τη μεγαλύτερη  Γιορτή Βιβλίου της Θεσσαλονίκης, η οποία θα δώσει και μια γιορταστική  νότα στην πόλη εν όψει και των εορταστικών εκδηλώσεων της.

 

Η αγάπη και η στήριξη του βιβλιόφιλου κοινού από τη Θεσσαλονίκη  αλλά και των γύρω νομών της Βόρειας Ελλάδας σε όλες μας τις διοργανώσεις, δείχνει , ότι είναι αναγκαίο και λόγω της οικονομικής δυσχέρειας  και της κρίσεως να συμμετέχουν και να μπορούν να προμηθεύονται  βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

Η 3Η Γιορτή Βιβλίου-Bazaar Θεσσαλονίκης  γίνεται  προς όφελος των επισκεπτών μικρών και μεγάλων, μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, η δε λειτουργία της θα συμβάλλει  θετικότερα  για όλους τους βιβλιόφιλους που θα προμηθευτούν τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές  μετά από την έκπτωση των εκδοτών  που είναι 70% .

 

Στη Γιορτή του Βιβλίου-Bazaar συμμετέχουν  εκατοντάδες εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών.

 

Βιβλία που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00, 3,00 ευρώ.