Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ράβε Χόρευε από την ομάδα Κούνια Μπέλα στον Πολυχώρο Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου

Ράβε Χόρευε από την ομάδα Κούνια Μπέλα στον Πολυχώρο Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου

Η νεοσύστατη ομάδα χορού Κούνια Μπέλα, που ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2012 από την ζωγράφο Αλεξάνδρα Μπαρή και την χορεύτρια Ευγενία Στεφάνου , παρουσιάζει μία μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ράβε Χόρευε» το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 στον Πολυχώρο Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.


Η παράσταση πραγματεύεται την ιστορία του χορού μέσα από την κοινωνική θέση της γυναίκας, από την χρονική περίοδο της Αρχαίας Τραγωδίας έως και σήμερα. Μία ιστορία με πάθος, ένταση, πολύ χορό και τραγούδι!


Συμμετέχει θίασος εικοσιτριών συντελεστών, που απαρτίζεται από χορευτές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς.


Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Αλεξάνδρα Μπαρή

Κείμενα: Μαρία Αυγέα

Χορογραφίες: Δομνίκη Κουκούρη, Αλεξάνδρα Μπαρή

Σκηνικά - Κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπαρή

Συνοδεία Πιάνου: Τάσος Χαλκίδης

Φωτισμοί: Ελεονόρα Λύτρα, Βάσω Αλεξανδρή

Artwork Αφίσας: Ελεονόρα Λύτρα

Video-Teaser: Ελεονόρα Λύτρα, Αλέξης Παπαδόπουλος

Ερμηνεύουν (αλφαβητικά):
 Αλέξης Αθανασιάδης, Τάνια Αποστόλου , Μαρία Αυγέα, Μαργαρίτα Βλάχου, Γιούλη Γενιτσαρίδου, Γεωργία Διαμαντοπούλου, Παντελής Καποδίστριας, Δομνίκη Κουκούρη, Βάσια Κουρβισιάνου, Κυριάκος Κρεούζος, Αργύρης Κυριακός, Νίκος Μάτσικας, Feli Moschos, Αλεξάνδρα Μπαρή, Φωτεινή Νικολαΐδου, Ιωάννα Νουλέλλη, Τζέση Ντουτκίεβιτς, Σπύρος Οβεζίκογλου, Ευγενία Στεφάνου, Μαριάννα Σχίζα, Τάσος Χαλκίδης, Μαρία Χιώτη, Φωτεινή Ψωμά.

Σχετικές ειδήσεις
To Nederlands Dans Theater επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
03.02.2017 14:47
Η ομάδα-φαινόμενο του σύγχρονου χορού, το Nederlands Dans Theater (NDT 1), επιστρέφει στο Μέγαρο την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου για τρεις βραδινές παραστάσεις (ώρα έναρξης 20:00) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, με τρία έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Ταξίδι στον κόσμο του φλαμένκο στον Πολυχώρο Αθηναΐς
29.12.2016 16:40
Η compañia flamenca ALGARABÍA ζωντανεύει για 3 μοναδικές βραδιές στη σκηνή της Αθηναΐδας ένα café cantante – ένα αυθεντικό μουσικό καφενείο από τη χρυσή εποχή του φλαμένκο.
Η ομάδα Αμάλγαμα έχει νέο χώρο και το γιορτάζει!
07.12.2016 11:51
Στο νούμερο 47 της οδού Μενάνδρου, στον 5ο όροφο του κτιρίου κοντά στην Ομόνοια, η ομάδα Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργίας θα στεγάσει τα χορευτικά της σχέδια για την επόμενη χρονιά. Εκεί όπου θα παρουσιάζει τις παραγωγές της και θα πραγματοποιεί σεμινάρια.
Η Λία Τσολάκη με το Flux στο Φεστιβάλ Αθηνών
11.07.2016 12:54
Η Λία Τσολάκη, χορεύτρια και χορογράφος, επιστρέφει στην σκηνή με τη διττή αυτή ιδιότητα, με τη νέα της δουλειά, Flux, στις 21 και 22 Ιουλίου 2016 στην Πειραιώς 260 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών 2016.
Intimate από την Ομάδα Πλεύσις: Παράταση παραστάσεων στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα
28.03.2016 17:03
Η ομάδα Πλεύσις, που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσίαση της τελευταίας της δημιουργίας «Ιntimate» στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα, από 2 έως 17 Απριλίου 2016, ύστερα από παράταση που δόθηκε λόγω αυξημένης προσέλευσης.