Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πόλεις Ειρήνης

Πόλεις Ειρήνης
Ο Μάριος Φραγκούλης ενώνει τη φωνή του με την αγαπημένη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Lara Fabian για μια εντυπωσιακή μουσική συνεύρεση με κοινωνικό σκοπό. Μια συναυλία στο Ηρώδειο την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την οικονομική στήριξη και τη χρηματοδότηση της πρώτης Πόλης Ειρήνης των World Centers of Compassion for Children International (WCCCI) στην περιοχή Basilicata της Νότιας Ιταλίας.

Η κοινωνική πρωτοβουλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια και αποτελεί την πρώτη από τις πέντε μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις πέντε ηπείρους για τους σκοπούς των World Centers of Compassion for Children International (WCCCI).

Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

Τραγούδια ειρήνης και αγάπης θα είναι το ρεπερτόριο που θα ερμηνεύσουν οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες . Τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει τραγουδιστές  από όλο τον κόσμο όπως o John Lennon, o Bob Dylan, η Joan Baez , η Marian Faithfull, η Patty Smith και πολλοί άλλοι ερμηνευτές που ένωσαν τις φωνές τους στο πέρασμα των χρόνων για να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς.

Με ανάλογο στόχο και πρόθεση, ο Μάριος Φραγκούλης και η Lara Fabian θα  παρουσιάσουν από τη σκηνή του Ηρωδείου στις 24 Σεπτεμβρίου ένα πρόγραμμα που με τη συνοδεία των δύο πιάνων θα μιλήσει για την ειρήνη και την ανιδιοτελή αγάπη.

Τα έσοδα θα δοθούν για τους σκοπούς της διεθνούς οργάνωσης World Centers of Compassion For Children International.
Σχετικές ειδήσεις
“Children”: Νέο τραγούδι του Πάνου Μπίρμπα
22.12.2016 11:10
O Πάνος Μπίρμπας μας παρουσιάζει το “Children”, το δεύτερο τραγούδι από τη δισκογραφική του δουλειά υπό τον τίτλο “Finchley Road”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη HiddenTrack Records μέσα στον χειμώνα.
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στη Λάρισα
31.08.2016 13:47
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στη Λάρισα, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στο Φεστιβάλ Οίτης
30.08.2016 10:57
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα παρουσιάσουν την Κιβωτό, στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο Φεστιβάλ Οίτης.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής αποχαιρετούν το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
02.08.2016 14:06
Μετά από μια λαμπρή περιοδεία που ο κόσμος αγκάλιασε και ζέστανε με την ανάσα του, Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής κλείνουν δυναμικά και ηχηρά τη φετινή τους περιοδεία στο Ηρώδειο, στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, με μία εντελώς διαφορετική συναυλία.