Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Παράσταση με τους Xana Zoo, στα γενέθλια του Smart Park

Παράσταση με τους Xana Zoo, στα γενέθλια του Smart Park

Το Smart Park γιορτάζει τα 3α του γενέθλια το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 με μία ξεχωριστή γιορτή με χιλιάδες μπαλόνια και φιλανθρωπικό σκοπό. Το αγαπημένο Εμπορικό Πάρκο της Αττικής, το Smart Park, έχει γενέθλια και η ευχή μας είναι να τα χιλιάσει... τα μπαλόνια στον ουρανό!

 

Η γιορτή έχει ήδη ξεκινήσει στη σελίδα του Πάρκου στο Facebook όπου μπορείτε να ευχηθείτε τα χρόνια πολλά προσθέτοντας μπαλόνια στον ουρανό του Smart Park και παράλληλα να στηρίξτε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφού για κάθε μπαλόνι, τα καταστήματα του Smart Park θα δωρίζουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό 0,50 ευρώ.

 

Την ημέρα των γενεθλίων, Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 11.00 το πρωί με πολλά street event ενώ η κορύφωση θα γίνει με δωρεάν συναυλία των Xana Zoo στις 17.00 το απόγευμα! Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με  απελευθέρωση χιλιάδων μπαλονιών στον ουρανό του Smart Park.

 

Ένα μοναδικό, πρωτότυπο, θεότρελο Μουσικοχορευτικό show. Η παρέα των Xana Zoo παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας, θα βρεθούν κοντά σας. Μαζί τους βέβαια η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που λατρεύτηκε απ' όλα τα Ελληνόπουλα μέσα από το project Mazoo and the Zoo.  Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, συμμετέχοντας στις χορογραφίες και στo τραγούδι!

 

Μην περιμένετε λοιπόν!

Προσθέστε κι εσείς ένα μπαλόνι  στο www.facebook.com/SmartPark.com.gr και ελάτε στο Smart Park, όχι μόνο για τα ψώνια και τη βόλτα σας, αλλά και για να πάρετε μέρος σε μια ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Σχετικές ειδήσεις
Peter Pan on ice: Χορεύοντας στον πάγο με τους Russian Ice Stars
23.11.2016 17:16
Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, έρχεται στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα σε μια φαντασμαγορική παράσταση στον πάγο με τους περίφημους Russian Ice Stars στο Taekwondo!
Μπομπ Σφουγγαράκης, Πάτρικ και Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια για δύο ημέρες στο Athens Holiday Park!
09.09.2016 12:57
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια, έρχονται στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια για 1 Σαββατοκύριακο, πριν ανοίξουν τα σχολεία,, κατευθείαν από το βυθό του Μπικίνι!
Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας σε καλοκαιρινή περιοδεία
05.07.2016 11:48
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» σας προσκαλούν στα πιο συναρπασττικά γενέθλια της χρονιάς, Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας.
Athens Holiday Park: Η Χώρα των Πειρατών στα Αηδονάκια!
01.06.2016 10:33
Το Athens Holiday Park, το πιο δροσερό και κεφάτο summer –in-the-city θεματικό event, επιστρέφει και φέτος... "δριμύτερο", στο αγαπημένο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια, στο Μαρούσι!
Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας στο Θέατρο Εγνατία
09.03.2016 11:43
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» μας προσκαλούν στα πιο συναρπασττικά γενέθλια της χρονιάς, τα Γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας στο Θέατρο Εγνατία!