Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Τζόυς Ευείδη πρωταγωνιστούν στην κωμωδία της χρονιάς που έρχεται 23 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους!

Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί  μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

Σημείωμα σκηνοθέτη

Στα καλά καθούμενα μπορεί να σκοντάψουμε και να βρεθούμε φαρδείς πλατείς στο πεζοδρόμιο.  Στα καλά καθούμενα, μπορεί μπαίνοντας στο λεωφορείο να μας πάρουν το πορτοφόλι. Στα καλα καθούμενα, μας έρχεται ένα χαράτσι, αλλά … στα καλά καθούμενα, ερωτευόμαστε, μας πέφτει ένα τριπλό τζακ πότ και δίαφορα άλλα ευχάριστα αυτή τη φορά.

Στη ταινία μας – με βασική προϋπόθεση ότι θα ξεβολευτούμε λιγάκι – συμβαίνουν στα καλά καθούμενα μόνο ευχάριστα, προκλητικά ευχάριστα, σκανδαλωδώς ευχάριστα. Έτσι, για να ξορκίσουμε το κακό. Έτσι, για να καταλάβουμε ότι την ελπίδα, την αισιοδοξία και το χαμόγελο, δεν πρέπει να τα αφήσουμε να πεθάνουν.

Τα παίρνουμε μαζί μας. Έτσι, από πείσμα!

Νίκος Ζαπατίνας

Πρωταγωνιστούν:

Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Παλαντζίδης, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Γιώργος Κοψιδάς

Guest star ο Γιάννης Ζουγανέλης

Τη μουσική υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ερμηνεύει το τραγούδι μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την MINOS-EMI.

Συντελεστές:

Μια παραγωγή της εταιρείας Καραγιάννης – Καρατζόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας:  Γιάννης Δρακουλαράκος
Ήχος: Νίκος Παπαδημητρίου
Σκηνικά – Κοστούμια: Μιχάλης Σδούκος
Μοντάζ: Μάνος Παναγιωτόπουλος
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Διεύθυνση παραγωγής: Μάρια Ρεπούση
Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής:  Γιάννης Τζιβραϊλης
Παραγωγή: Μιχάλης Παναγιωτόπουλος
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας 

Διάρκεια: 92 λεπτά