Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σαρλό και το κορίτσι στον Πολυχώρο VAULT

Ο Σαρλό και το κορίτσι στον Πολυχώρο VAULT

Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει τους Sakito and Richi fantasy στην παιδική κωμική παράσταση Ο Σαρλό και το κορίτσι, της Ελευθερίας Αλεξοπούλου και του Θανάση Αποστόλου .


Μια πρωτότυπη θεατρική παιδική παράσταση με ήρωα τον μεγαλύτερο κωμικό της ιστορίας. Τον Charlie Chaplin. Ένας πρωτότυπος σχεδιασμός Παντομίμας, Juggling Ταχυδακτυλουργίας και μουσικής της δεκαετίας του 30 αφήνουν τα παιδιά άλλοτε με το στόμα ανοικτό θαυμάζοντας τα όσα εξελίσσονται και άλλοτε τα κάνουν να ξεκαρδίζονται στο γέλιο. Ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν και στις καθημερινές περιπέτειες του Σαρλό για επιβίωση και αναζήτηση νέων φίλων.
 

Η παράσταση εκτυλίσσεται στον χώρο ενός πάρκου όπου ο Σαρλό μέσα από διαφορετικές σκηνές χαράς, λύπης και αγωνίας  αναζητά κάτι όμορφο που θα τον κάνει αισιόδοξο και ευτυχισμένο. Τι άλλο λοιπόν, από μια φίλη που θα του δώσει χαρά και αισιοδοξία μέσα στα καθημερινά του προβλήματα.


Εκεί είναι που ξεκινά και το παιχνίδι, αστεία και θέαμα με ήρωες τον Σαρλό και το κορίτσι!


Συντελεστές της παράστασης:                                                      

Κείμενο/Κοστούμια: Ελευθερία Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία / Μουσική επιμέλεια: Ελευθερία Αλεξοπούλου, Θανάσης Αποστόλου                              
Φωτογραφία: Χρήστος Βαρβαρέσος
Επεξεργασία video: Στάθης Μαγκλάρας
Παραγωγή: Sakito and Richi fantasy

Παίζουν: Ελευθερία Αλεξοπούλου (Richi), Θανάσης Αποστόλου (Sakito)

Διάρκεια: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)


Λίγα Λόγια για τους Sakito and Richi fantasy

Ο Θανάσης Αποστόλου (Sakito) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της ψυχαγωγίας από τα νεανικά του χρόνια ως μέλος ομάδων ψυχαγωγίας διοργανώνοντας εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους σε παιδότοπους και σπίτια. Συνέχισε την πορεία του ως μέλος και αργότερα ως υπεύθυνος για πολλά χρόνια ομάδων ψυχαγωγίας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό όπως (Ισπανία). Έχει συμμετάσχει σε διάφορα show (Cabaret, Grease κ.τ.λ.), σε comedy show (Dinner for one κ.τ.λ.) και έχει ο ίδιος δημιουργήσει παρατάσεις με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά. (Το τσίρκο , Ταξίδι στο όνειρο, Ο γύρος του κόσμου κ.τ.λ.) Είναι μέλος της Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών του Cristofer και του illusion events και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ταχυδακτυλουργίας, μιμητικής και χορού. Επίσης είναι ιδρυτής της εταιρίας “Sakito and Richi fantasy” που δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος.

Η Ελευθερία Αλεξοπούλου (Richi) γεννήθηκε στην Πάτρα το 1984. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει παιδαγωγός και να ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα παιδιά ως δασκάλα και εμψυχώτρια.. Ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της ψυχαγωγίας από την θεατρική ομάδα της Γαστούνης Ηλείας συμμετέχοντας σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ( H παράσταση αρχίζει, Τενεκεδούπολη κ.τ.λ. ) και αργότερα συνέχισε ως μέλος ομάδας ψυχαγωγίας (animation team) σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Είναι μέλος της Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών του Cristofer, του illusion events και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ταχυδακτυλουργίας, μιμητικής και χορού. Επίσης τον τελευταίο χρόνο είναι στέλεχος στην εταιρία “Sakito and Richi fantasy”.

www.sakitoandrichifantasy.gr

Σχετικές ειδήσεις
Απόκριες με την
23.01.2017 16:44
Η TEXNIS GENESIS με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά ετοίμασε και θα παρουσιάσει σε συνεργασία με την παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου την θεατρική παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ» σε θεατρική μεταφορά κσι σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε μια θεαματική παραγωγή που συνδυάζει ηθοποιούς με κούκλες και μάπετς.
Ένας ονειροπόλος δράκος στον Πολυχώρο Αυτοκίνηση
24.11.2016 12:27
Από τις 11 Δεκεμβρίου 2016 καταφτάνει στον Πολυχώρο Αυτοκίνηση "Ένας ονειροπόλος δράκος"! Μία παράσταση σε κείμενο του Στέλιου Κρητικόυ και σκηνοθεσία του Γιάννη Βούρου.
Το βατραχάκι που πήδησε στον βάλτο, στον Πολυχώρο Vault
10.11.2016 12:07
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά «Το Βατραχάκι που πήδησε στο βάλτο» της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου από την καλλιτεχνική ομάδα «Καρυδότσουφλο», από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου έως 8 Ιανουαρίου 2017.
Ο Κουκουμπλής στον Πολυχώρο Ενώ στην Θεσσαλονίκη
03.11.2016 15:35
Η επιτυχημένη παράσταση Κουκουμπλής παρουσιάζεται για τρεις ακόμα παραστάσεις στον Πολυχώρο Ενώ στην Θεσσαλονίκη.
Όλα είναι μουσική, από την ομάδα Κοπέρνικος στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.02.2016 14:26
Η καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ γιορτάζει τα δέκα χρόνια από τη δημιουργία της κι επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με τη μουσικο-θεατρική, διαδραστική παράσταση «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ», που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου.