Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Onirama για μία και μοναδική εμφάνιση!

Οι Onirama για μία και μοναδική εμφάνιση!
Η σκηνή του Σταυρού του Νότου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτι, αφού τη Δευτέρα 14 Μαΐου το ελληνικό συγκρότημα , έχοντας παρέα εκλεκτούς καλεσμένους, θα μας παρασύρουν σε μία πολύ ξεχωριστή και χαρούμενη βραδιά.

Η σκηνή του Σταυρού του Νότου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτι, αφού τη Δευτέρα 14 Μαΐου το ελληνικό συγκρότημα, έχοντας παρέα εκλεκτούς καλεσμένους, θα μας παρασύρουν σε μία πολύ ξεχωριστή και χαρούμενη βραδιά.

Οι Onirama θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο τους Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, που έχουν γίνει ήδη επιτυχίες , όπως το Μια μέρα θα \'ρθεις, καθώς και αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου , ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, η Θεοδοσία Τσάτσου και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα ανέβουν και αυτοί για λίγο στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, χωρίς να αποκλείονται κι άλλες εκπλήξεις!

Οι Onirama έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκαν πριν λίγο καιρό στο 4ο secret concert που διοργάνωσε το MAD TV μαζί με τον Αντώνη Ρέμο «αλλάζοντας τα φώτα» στα τραγούδια του!

Το τραγούδι τους «Μια μέρα θα \'ρθεις» είναι εδώ και εβδομάδες ανάμεσα στις πρώτες θέσεις του airplay chart των ραδιοφωνικών σταθμών και του Mad TV.

Info
Στο Σταυρό του Νότου (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος) οι Onirama θα ξεκινήσουν να παίζουν τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 22.00.
Η είσοδος είναι 15 ευρώ με ποτό.


Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
Sold out - Ο Γιώργος Νταλάρας με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Βεάκειο Θέατρο
31.08.2016 10:06
Τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα φέρει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, στη μοναδική στάση της περιοδείας του στην Αττική ο Γιώργος Νταλάρας.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Οι Onirama live στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
22.08.2016 13:50
Οι ONIRAMA, έρχονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στις 9μ.μ στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016».
Ο Κώστας Μακεδόνας για μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
21.06.2016 11:49
Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.
Δραμαμίνη και special guests live στο Σταυρό του Νότου
26.04.2016 12:52
Το συγκρότημα Δραμαμίνη θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 13 Μαΐου παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον George Gaudy!