Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το Μουσείο των Παραμυθιών στο Θέατρο ΠΚ

Το Μουσείο των Παραμυθιών στο Θέατρο ΠΚ

Η Παιδική Θεαμάτων παρουσιάζει… «Το Μουσείο των Παραμυθιών», μία διαδραστική παράσταση βγαλμένη από τη σοφία των παραμυθιών που μαθαίνει στα παιδιά την αξία της προσπάθειας, από τις 19 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΠΚ.


Λίγα λόγια για το έργο

Λίγο πριν τα εγκαίνια του μοναδικού Μουσείου των Παραμυθιών τα παιδιά περιμένουν με αγωνία να θαυμάσουν το όμορφο γοβάκι της Σταχτοπούτας, το λυχνάρι του Αλλαντίν κι άλλα πολλά παραμυθένια εκθέματα! Δεν φαντάζονται όμως τι θα ακολουθήσει…

Μια ληστεία, ένα μαγικό φίλτρο και η μύτη του Πινόκιο δημιουργούν τον πιο μυστήριο γρίφο που τα παιδιά καλούνται να λύσουν!

Θα τα καταφέρουν άραγε να ανοίξουν τις πύλες του μαγικού μουσείου;

Η απάντηση επί σκηνής…


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σπύρος Αλικάκης
Κείμενο: Σπύρος Αλικάκης, Παναγιώτης Δέμος
Φωτισμός: Παύλος Κουρτίδης
Κίνηση: Πάνος Μεταξόπουλος
Σκηνικά: Ντέιβιντ Νεγρίν
Βοηθός Σκηνογράφου: Μαρία Κούρτη
Μουσική Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αγαθαγγελίδου
Κοστούμια: Μάριος Δανεσής, Μαργαρίτα Αγαθαγγελίδου
Γραφιστική Επιμέλεια: Γιάννης Δρανδάκης
Παραγωγή: Παιδική Θεαμάτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος

Διάρκεια: 60’

Κατάλληλη για παιδιά από 4 έως 9 ετών.

Σχετικές ειδήσεις
Παραμύθια στο Βιβλιοπωλείο του Εθνικού Θεάτρου!
02.02.2017 17:09
Το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο της δράσης Από την Ομόνοια στο Λιμάνι φιλοξενεί στο βιβλιοπωλείο του αφηγήσεις ελληνικών παραδοσιακών και σύγχρονων παραμυθιών.
ΒατΡαπουνζέλ από το Θέατρο Ρετρό στο
01.11.2016 14:27
Το θεατρικό έργο για παιδιά ΒατΡαπουνζέλ, το οποίο βασίζεται στα παραμύθια των αδερφών Γκριμ, σας περιμένει στο «Το Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς» κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα στις 18.00!
«Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών»: Παιδική εκδήλωση στο Athenaeum - Κελάρι
14.10.2016 10:44
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και ο πολυχώρος Athenaeum - Κελάρι έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση «Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Athenaeum - Κελάρι.
Καλοκαιρινό Camp στο Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς
26.04.2016 12:12
Αυτόν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στο «Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς» κάνουμε βουτιά στη θάλασσα της παγκόσμιας προφορικής παράδοσης, αφηγούμαστε μύθους, θρύλους, λαϊκά παραμύθια και γνωρίζουμε πολιτισμούς από κάθε γωνιά της γης.
29.03.2016 13:04
Το «Σπίτι των Παραμυθιών-Το Μουσείο Αλλιώς» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου οργανώνοντας έναν περίπατο στη γειτονιά του