Η indie – post rock μπάντα «Stop Rewind Play» από την Αθήνα, εμφανίζεται για πρώτη φορά την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ζωντανά στην μουσική σκηνή της «Μαύρης Τρύπας».

Οι Stop Rewind Play βρίσκονται αυτή τη στιγμή ήδη στο studio, όπου ετοιμάζουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album. Μετά από χρόνια παρουσίας και εμφανίσεων στην πόλη της Αθήνας και ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει το 2011 το πρώτο τους, ομώνυμο ΕΡ, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία ατμοσφαιρική μελωδική συναυλία της indie – post μπάντας, έναν αδιάκοπο πειραματισμό ανάμεσα σε brit pop μελωδίες και ορχηστρικά post-rock αργόσυρτα σημεία και ξεσπάσματα.

Μαζί τους εμφανίζονται οι Jake Leg από τη Θεσσαλονίκη με ένα ξεχωριστό ήχο, μείγματος  alternative/indie rock. Οι Jake Leg κινούνται στην μουσική σκηνή της πόλης ήδη από το 2005 δουλεύοντας το δικό τους υλικό. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο ΕΡ (2006 και 2011) και ένα promo cd (2008) ενώ το πρώτο τους αυτό album, που πήρε πολύ καλές κριτικές, κυκλοφόρησε ανεξάρτητα το Νοέμβριο του 2012 και είναι διαθέσιμο μέσω του CDBaby και στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής (itunes, amazon κλπ).