Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

1ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music

1ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music

Το 1ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music, είναι μια νέα προσπάθεια για την προβολή του βιβλίου και της μουσικής αλλά και του Πολιτισμού γενικότερα, με σκοπό την ανάδειξη και τη καθιέρωση του, ως το κορυφαίο Πολιτιστικό Φεστιβάλ των Νοτίων Προαστίων.


Το 1ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music, εφέτος θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου από την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.


Το 1ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music, συνδιοργανώνουν η Μαρίνα Φλοίσβου και ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, ενώ το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.


Οι εκδοτικοί οίκοι, που συμμετέχουν στο 1ο Flisvos Marina Culture Festival παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής σύγχρονης βιβλιοπαραγωγής, είναι: LIBRERIA ESPANOLA/ OPERA/ PARSEC/ PRINTA-ΡΟΕΣ/ SUSAETA ΕΚΔΟΤΙΚΗ/ 3D PUZZLES/ ΑΓΡΑ/ ΑΙΟΛΟΣ/ ΑΝΕΛΙΞΗ/ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ/ ΑΣΤΑΡΤΗ/ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Ι.Δ. ΚΟΛΛΑΡΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε./ ΓΡΑΜΜΑΤΑ/ ΔΙΟΝ - ΒΙΒΛΙΑ ΨΑΡΑΣ/ ΔΙΟΠΤΡΑ/ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΓΑΡΕΤΑ/ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ/ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε./ ΖΗΤΡΟΣ/ ΙΚΑΡΟΣ/ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ/ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ/ ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ/ ΚΕΔΡΟΣ/ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ/ ΝΙΚΑΣ/ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ/ ΠΑΤΑΚΗ/ ΠΟΛΙΣ/ Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/ ΣΜΙΛΗ/ ΤΡΑΥΛΟΣ/ ΨΥΧΟΓΙΟΣ/ ΩΚΕΑΝΙΔΑ.


Παρόντες στο 1ο Flisvos Marina Culture Festival παρουσιάζοντας το έργο και τις δράσεις τους, εκτός από τους εκδοτικούς οίκους, θα είναι: η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και η Cartoon Ark.


Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί έκθεση γελοιογραφίας των Θανάση Πέτρου και David Pugliese με τίτλο «Δύο Χώρες, Δύο Δημιουργοί , Πολλά Πρόσωπα» υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής και πληθώρα εκδηλώσεων όπως, μουσικές βραδιές, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.ά.


Τα εγκαίνια του 1ου Flisvos Marina Culture Festival και της έκθεσης «Δύο Χώρες, Δύο Δημιουργοί, Πολλά Πρόσωπα», θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 μμ.


Γιατί αυτό τον Οκτώβρη η καρδιά του Πολιτισμού ταξιδεύει στη Μαρίνα Φλοίσβου!


Υπό την αιγίδα
Δήμος Παλαιού Φαλήρου Embajada de la República
Argentina Atenas

Σχετικές ειδήσεις
Club des Belugas feat. Brenda Boykin στο Athens Music Festival!
07.12.2016 10:46
To Athens Music Festival φιλοδοξεί να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Athens Music Festival με Goran Bregovic και Γιώτα Νέγκα στο Διογένης Studio
29.11.2016 16:27
To Athens Music Festival φιλοδοξεί να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Φωνές του κόσμου στο 4ο Tinos World Music Festival
18.05.2016 16:13
Στην ανθρώπινη φωνή, το πιο διαδεδομένο αλλά και το πιο εκφραστικό μουσικό όργανο, είναι αφιερωμένο το 4ο Tinos World Music Festival, που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (17 έως 19 Ιουνίου 2016) στη Χώρα της Τήνου.
5th Music Highway Festival @ Κύτταρο
13.04.2016 15:27
Στις 16 Απριλίου 2016, όπως κάθε χρόνο στο ιστορικό Κύτταρο, το 5ο Music Highway Festival ετοιμάζεται να προσφέρει ακόμα μία δυνατή και ποιοτική βραδιά.
The 5th Music Highway Festival στο Κύτταρο
23.03.2016 15:23
Το Music Highway Festival, το φεστιβάλ – θεσμός για την αγγλόφωνη μουσική σκηνή της χώρας, έρχεται για 5η φορά πάντα σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα των CReatures.