Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Υπέροχα μονάχοι... σε όλη την Ελλάδα

Υπέροχα μονάχοι... σε όλη την Ελλάδα
Με μια μεγάλη συναυλία στο Λυκαβηττό στις 6 Ιουνίου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, o Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου, εγκαινιάζουν μια μεγάλη περιοδεία σε όλη τη χώρα.

Με μια μεγάλη συναυλία στο Λυκαβηττό στις 6 Ιουνίου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, o Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου, εγκαινιάζουν μια μεγάλη περιοδεία σε όλη τη χώρα.

Προηγήθηκε η μεγάλη επιτυχία της Θεσσαλονίκης, όπου οι τέσσερις καλλιτέχνες εμφανίστηκαν sold out στο Μύλο. Ύστερα από αυτό το πολύ επιτυχημένο μουσικό σχήμα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, αφού προηγουμένως δώσει μια μεγάλη συναυλία για το αθηναϊκό κοινό στις αρχές του καλοκαιριού.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει πολύ αγαπημένα τραγούδια από τον αξεπέραστο Σταυρό του Νότου και την Πιρόγα μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες του Θάνου Μικρούτσικου που ακολούθησαν, διανθισμένες με τις σπουδαίες ερμηνείες του Μανώλη Μητσιά (Ο Γιάννης ο φονιάς, Δρόμοι παλιοί, Αυτά τα χέρια κτλ).

Επιστέγασμα της συνύπαρξης η πρόσφατη συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Μανώλη Μητσιά Υπέροχα Μονάχοι σε στίχους του Άλκη Αλκαίου. Συνοδοιπόροι σ΄ αυτή τη διαδρομή, ο μοναδικός Γιάννης Κούτρας που με τη φωνή του χαρακτήρισε τα ποιήματα του Νίκου Καββαδία και η Ρίτα Αντωνοπούλου που με τις εμφανίσεις κέρδισε τις εντυπώσεις και ήταν η έκπληξη του φετινού χειμώνα.

INFO
6 Ιουνίου, 21:30, στο Λυκαβηττό
Θάνος Μικρούτσικος , Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κούτρας και Ρίτα Αντωνοπούλου
Εισιτήριο 20 ευρώ
Προπώληση: Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών
Πανεπιστημίου 39
Τηλ: 210- 6465000
www.arctos.gr

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας στην Τήνο
28.07.2016 17:05
Για δέκατη χρονιά, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου», και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 μια συναυλία έντονα συναισθηματική με τίτλο «Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας», σ' έναν ατμοσφαιρικό χώρο μοναδικής ενέργειας και δυναμικής, όπως αυτός του Θεάτρου Κώστα Τσόκλη στον Κουμάρο της Τήνου.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ταξίδι στα Τραγούδια μας: Ο Γιάννης Κούτρας ζωντανά στο Ίλιον plus
23.03.2016 13:12
Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, ξεκινάει για ακόμη ένα μουσικό ταξίδι στην Αθήνα, στο ΙΛΙΟΝ plus, στις 26 Μάρτη και 2 Απρίλη 2016.
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».