Η Μουσικοθεατρική σκηνή Τσάι στη Σαχάρα θα φιλοξενήσει για μια μουσική βραδιά το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 τους Αταίριαστους, σε ένα Live με μελωδίες από το χώρο του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού και άλλες τάσεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Όσοι βρεθούν στο Τσάι στη Σαχάρα το βράδυ του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σημαντικά τραγούδια της έντεχνης ελληνικής σκηνής,  αντιπροσωπευτικά των τραγουδοποιών, συνθετών και στιχουργών που το προσδιόρισαν και σηματοδοτούν την ταυτότητα των Αταίριαστων. Πέραν τούτου, οι “Αταίριαστοι” θα παρουσιάσουν και δικά τους τραγούδια, που βαδίζουν  στα χνάρια του έντεχνου και παράλληλα κουβαλούν μέσα τους κι άλλες τάσεις και προτάσεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Λίγα λόγια για τους Αταίριαστους:

Οι Αταίριαστοι αποτελούνται από τους Μάνο Μοναστηριώτη, Υάκινθο Μάινα και εσχάτως, τον Κώστα Μπάρκα. Οι επιρροές της μπάντας είναι πολλές και κυμαίνονται από τα ηχοχρώματα του Μάνου Χατζιδάκι μέχρι τον αυθορμητισμό των φολκ-ροκ τροβαδούρων, την αίσθηση της αιωνιότητας της λόγιας μουσικής ή την ελευθερία της μορφής στην τζαζ κι από τις πρωτόγονες φόρμες στα μπλουζ και τα ρεμπέτικα μέχρι τις πιο εξευγενισμένες τάσεις του αστικού τραγουδιού.  Ο λόγος παίζει σημαντικό ρόλο στα τραγούδια τους και για αυτό και δεν κάνουν εκπτώσεις ούτε καταφεύγουν σε εύκολες συνταγές.