Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ο μπαμπάς μου, ο φίλος του πατέρα μου

Ο μπαμπάς μου, ο φίλος του πατέρα μου
Η filmtrade φέρνει ακόμη μία ταινία του ευρωπαϊκού κινηματογράφου στις ελληνικές αίθουσες, η οποία θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Νύχτες Πρεμιέρας, στις 28 Σεπτεμβρίου στο Δαναό.

Συγκεκριμένα η ταινία έρχεται από τη Γαλλία, με τίτλο Baby Love (Ο μπαμπάς μου, ο φίλος του πατέρα μου), σε σκηνοθεσία του Vincent Garenq, με τους Lambert Wilson, Pascal Elbe και Pilar Lopez de Ayala, και παραγωγή του Κριστόφ Ροσινιόν (Azur & Asmar, Joyeux Noel, Love me If you dare, Irreversible κ.α.).

Πρόκειται για μία κωμική ιστορία που κινείται γύρω από ένα σχεδόν τέλειο ζευγάρι αντρών, του Emmanuel και του Philippe.

Ο Emmanuel θέλησε ένα παιδί αλλά ο Philippe όχι. Παρόλα αυτά, μια ημέρα ο Emmanuel αποφασίζει να πάρει το ρίσκο, με κίνδυνο να χάσει τον Philippe. Αλλά πώς κάνεις ένα παιδί όταν και οι δύο υποψήφιοι γονείς είναι άντρες;

Οι ελληνικές αίθουσες θα υποδεχθούν την ταινία επίσημα το Νοέμβριο.

Σχετικές ειδήσεις
Καλή σύζυγος, της Μιριάνα Καράνοβιτς
04.01.2017 14:12
Η νέα ταινία της Μιριάνα Καράνοβιτς, Καλή σύζυγος, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 από την Filmtrade.
Η Οδύσσεια, του Ζερόμ Σαλ
05.12.2016 15:19
Η νέα ταινία του Ζερόμ Σαλ, Οδύσσεια, από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία του ευρωπαϊκού σινεμά, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, από την Rosebud.21.
Ο μπαμπάς μου, του Βίσαρ Μορίνα στον κινηματογράφο Άστορ
14.11.2016 13:18
Η επίσημη πρόταση του Κοσόβου για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, ο Μπαμπάς μου του Βίσαρ Μορίνα προβάλλεται αποκλειστικά στον κινηματογράφου Άστορ.
Με το Afterimage του Αντρέι Βάιντα ξεκινά το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
08.11.2016 11:37
Το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκου Κινηματογράφου με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνει πως θα σηκώσει αυλαία με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας “Afterimage”, το κύκνειο άσμα του σπουδαίου πολωνου δημιουργού Αντρέι Βάιντα που πριν λίγο καιρό έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 90 ετών.
29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
18.10.2016 12:34
To 29o Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (17-27 Νοεμβρίου 2016) επιφυλλάσσει δύο εκπλήξεις στους φίλους του καλού ελληνικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου: ένα αφιέρωμα με όλες τις μεγάλου μήκους ταινίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ως φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο πολυσχιδή έλληνα δημιουργό, αλλά και μια επιλογή ταινιών του πολιτικοποιημένου ιταλού σκηνοθέτη Μάρκο Μπελόκιο. Θα προβάλλει μάλιστα σε αβαν πρεμιέρ και τη νέα ταινία του Μπελόκιο «Sweet Dreams» από το πρόσφατο Φεστιβαλ των Καννών.