Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Dj Krush live στο Θέατρο Χυτήριο

Ο Dj Krush live στο Θέατρο Χυτήριο

Η Love Light Productions & το Plisskenlab παρουσιάζουν το μάγο των turntables, DJ Krush, την Δευτερα 13 Οκτωβρίου στο Θέατρο Χυτήριο σε μια μοναδική εμφάνιση!


Ο Hideaki Ishi ή καλύτερα γνωστός ως DJ Krush, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην Αθήνα για άλλη μια sold out βραδιά με μοναδικά beats και μελωδίες! 

Λίγοι πλέον υπάρχουν που να μην ξέρουν τη μοναδική ιστορία του Dj Krush: παλιό μέλος συμμοριών, ήρθε σε επαφή με το Hip Hop μέσα από τη ταινία “Wild Style”. Τότε άλλαξαν όλα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία... Με μια καριέρα που διαρκεί πάνω από 25 χρόνια, και αρκετές σημδιακές συνεργασίες , θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους και σπουδαιότερους DJ/παραγωγούς της παγκόσμιας σκηνής, με εκτίμηση όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο!  

Οι πολλές συνεργασίες του και συμμετοχές σε άπειρα compilations επιβεβαιώνουν αυτό που οι συχνές ραδιοφωνικές εμφανίσεις κρύβουν. Αγαπημένα beats, instrumental ατμόσφαιρες, διαχρονική abstract και downtempo διάθεση (θυμάστε τον όρο 'triphop'?) συνθέτουν τον χαρακτηριστικό του ήχο. Ο ίδιος δε, αποφεύγει να χαρακτηρίζει τη μουσική του και επιλέγει να μπλέκει συνεχώς λούπες δημιουργώντας πρωτοποριακά ηχητικά τοπία... 

Mη χάσετε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου τον DJ Krush στο Θέατρο Χυτήριο! Έρχεται να παρουσιάσει ένα σετ γεμάτο ήχους από την πλήρη καριέρα του - μαζί του local artists, έτοιμοι να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό: οι Black Athena και ο Espeekay, γνωστοί selectors από την πολύχρονη πορεία τους στα εναλλακτικά beats και τη μαύρη παράδοση, επιλέγουν εναλλάξ αγαπημένα bass ακούσματα.

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο Θέατρο Χυτήριο
09.01.2017 16:01
Ο νέος ερμηνευτής Πάνος Μπλέτζας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στο Θέατρο Χυτήριο, θα κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μοναδικό μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή.
Ο Skarra Mucci για μια εμφάνιση στο Χυτήριο
16.11.2016 11:42
Ο Skarra Mucci έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Χυτήριο και μάλιστα με ολοκαίνουργιο album με τίτλο ‘’Dancehall President’’.
Οι Psychic TV live στο MODU
09.06.2016 16:38
Το MODU φιλοξενεί του Άγγλους, Psychic TV για ένα live την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.
Το Ρόδο Αμάραντο των Ι. και Α. Σπανομάρκου επιστρέφει στο Χυτήριο
19.04.2016 16:34

Η επιτυχημένη έντεχνη παράσταση των αδελφών Σπανομάρκου, Ρόδο Αμάραντο, επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Χυτήριο!
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.