Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

O Μπάμπης Παπαδόπουλος σε Electric Solo στο Bar Κουκουβάγια

O Μπάμπης Παπαδόπουλος σε Electric Solo στο Bar Κουκουβάγια

Το 2014 είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά για τον Μπάμπη Παπαδόπουλο. Στην αρχή του έτους απολαύσαμε τη μουσική του για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Το Μικρό Ψάρι», ενώ  προς το τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσει και νέο προσωπικό άλμπουμ.


Ενδιάμεσα, κι ενώ η προετοιμασία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ φτάνει στην τελική της ευθεία, ο Μπάμπης πραγματοποιεί σόλο live εμφανίσεις για όλες  τις Πέμπτες του Οκτώβρη στο Bar «Κουκουβάγια», στη Θεσσαλονίκη.


Στις συναυλίες του αυτές με τίτλο Electric Solo, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις αλλά και πειραγμένα γνωστά τραγούδια με βασικό όργανο την κιθάρα, ηλεκτρική και ακουστική, που άλλοτε κρατάει τον πρώτο ρόλο κι άλλοτε αφήνει χώρο σε κάθε είδους ήχο που προκύπτει από την ίδια, με την συνύπαρξη loops και fx. Ένα ταξίδι ανοιχτής διάθεσης, γεμάτο μελαγχολία ή θυμό, ένα ταξίδι μελωδικό, γεμάτο εικόνες και χρώματα.


Σε διαφορετικό – συλλογικότερο – πνεύμα  θα κινείται το νέο άλμπουμ του Μπάμπη Παπαδόπουλου που θα έχει τον τίτλο Μέσα στον πόνο είν’ η χαρά, μες στη χαρά είν’ ο πόνος και θα κυκλοφορήσει από την Puzzlemusik προς το τέλος του Νοέμβρη.  Θα περιέχει 11 οργανικά θέματα, συνθέσεις του ίδιου του Μπάμπη.  Μερικά από αυτά έχουν ήδη παρουσιαστεί στις πρόσφατες συναυλίες του με το Ακούστικ Σετ, οι μουσικοί του οποίου συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του άλμπουμ.


Το Μέσα στον πόνο είν’ η χαρά, μες στη χαρά είν’ ο πόνος έρχεται 4 χρόνια μετά το εμβληματικό Απ’τη Σπηλιά του Δράκου (άλμπουμ αναφοράς πλέον για την ελληνική δισκογραφία), το οποίο παρουσιάστηκε συστηματικά σε συναυλίες ανά την Ελλάδα και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό που περιμένει με ανυπομονησία και μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα δουλειά του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Σύντομα θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση και ένα πρώτο απόσπασμα διαθέσιμο για streaming.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για τρεις συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 14:57
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν' η Χαρά Μες στη Χαρά Είν' ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records).
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος live στο Ίλιον Plus
07.03.2016 13:33
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος κατεβαίνει για δεύτερη φορά φέτος στην Αθήνα στο Ίλιον Plus για ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από την προσωπική δισκογραφική του πορεία.
Ο Μπάμπης Στόκας live στο club του Μύλου
08.02.2016 13:46
Στο club του Μύλου το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 με πλήρη μπάντα ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν.
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ζωντανά στο Ίλιον Plus
08.12.2015 15:29
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έρχεται στην Αθήνα στο ΙΛΙΟΝ plus την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 για μία μοναδική βραδιά.
Ο Μπάμπης Στόκας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στη μουσική σκηνή Ζυγός - Ακύρωση
17.11.2015 12:39
«Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε!» είχε πει με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Μπάμπης Στόκας 7 χρόνια πριν στην Πλάκα, κι εμείς τραγουδήσαμε μαζί του σε ένα κατεξοχήν λαϊκό πρόγραμμα. - Ακύρωση