Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Thievery Corporation και πάλι live

Thievery Corporation και πάλι live
Μετά από το live που ταρακούνησε ευχάριστα την Αθήνα τρία χρόνια πριν, οι Thievery Corporation επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για κάτι ανάλογο, ίσως και καλύτερο…

Η εμφάνιση τους στην Αθήνα είναι μια συμπαραγωγή των Stereomatic Productions  & Show What, φέρνοντάς τους –προς ευχαρίστηση πολλών- και πάλι σε ελληνικό έδαφος για ένα μοναδικό show επί σκηνής.

Η συναυλία θα είναι γεμάτη, όχι μόνο από όσα ξέρουμε και έχουμε ακούσει από του Thievery Corporation, αλλά και με guest vocalists και dancers, mc’s, εντυπωσιακά ηχητικά και οπτικά εφέ, και ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ, για να ακούσουμε πρώτη φορά σε live μετάδοση .

Οπότε… ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι από τη Τζαμάικα μέχρι τη Βόρεια Αφρική, με πολλούς ενδιάμεσους εξωτικούς αλλά και μητροπολιτικούς σταθμούς, με τη μουσική στο προσκήνιο, και πολύ πολύ χορό!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο Faust
27.10.2016 17:32
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο αγαπημένο μας στέκι, το Faust, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.
Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte
04.07.2016 17:11
Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Τα Σκληρά καρύδια επιστρέφουν live στο Faust
02.06.2016 10:31
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, τα "Σκληρά καρύδια" θα βρίσκονται και πάλι στη σκηνή του Faust.
Οι Imitate your mother επιστρέφουν live στο Faust
11.05.2016 10:32
Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother”, επιστρέφουν στο Faust την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, για ένα ακόμα εκρηκτικό live.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!