Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Τύμπανο Τρομπέτα και Κόκκινα Κουφέτα του Γιάννη Ξανθούλη στο θέατρο Ακάδημος

Τύμπανο Τρομπέτα και Κόκκινα Κουφέτα του Γιάννη Ξανθούλη στο θέατρο Ακάδημος

Η θεατρική σκηνή Μίμηση Πράξης παρουσιάζει από τη Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, την μουσική παράσταση "ΤΥΜΠΑΝΟ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ" του Γιάννη Ξανθούλη σε μουσική Γιώργου Κατσαρού στο Θέατρο Ακάδημος. 

 

Σκηνοθεσία  - Παναγιώτης Σερεφίδης

Σκηνικά- Κοστούμια  -  Αννα Μαχαιριαννάκη

Μουσική  -  Γιώργος Κατσαρός

Χορογραφίες  -   Βάσια  Αγγελίδου

Παίζουν οι ηθοποιοί  -  Βούρου Αργυρώ,  Μαρμαράς Νικόλας, Γκούτζιου Μαριάννα, Ραφούλη Χριστίνα,  Βλαβιανού Κωνσταντίνα, Σουλεϊμαν Γιώργος, Σερεφίδης Παναγιώτης

Διάρκεια 90 λεπτά

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τα παιδιά της ορχήστρας  το Τύμπανο και η Τρομπέτα  ξεκινούν να βρουν το τραγούδι της χαράς  που σκορπίστηκε  έπειτα από μια θεομηνία για να ξαναφέρουν  πίσω το χαμόγελο  και την ελπίδα στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων.  Με τη δύναμη της μουσικής και των κόκκινων κουφέτων ξεκινούν λοιπόν ένα ταξίδι  γεμάτο περιπέτειες, χιούμορ, εκπλήξεις μηνύματα, και   εμπειρίες.  Θα τα καταφέρουν?

Σχετικές ειδήσεις
Ανεμοδαρμένα ύψη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο της ΕΜΣ
18.01.2017 15:53
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα «Ανεμοδαρμένα ύψη», το μοναδικό έργο της Έμιλυ Μπροντέ, μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης και εκδίκησης, σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.
Η Οικογένεια Μπες-Βγες του Γιάννη Ξανθούλη ξανά στο Θέατρο 104
04.11.2016 12:51
Η παράσταση Οικογένεια Μπες-Βγες, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, συνεχίζεται για 2ο χρόνο στο θέατρο 104.
Πρωταγωνίστριες, του Ken Ludwig στο Θέατρο Ακάδημος
02.09.2016 15:27
Το Θέατρο Ακάδημος παρουσιάζει την παράσταση, Πρωταγωνίστριες, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. Πρόκειται για την –άπαικτη στην Ελλάδα - σπαρταριστή κωμωδία του Ken Ludwig ‘’Leading Ladies’’.
«Οι Επιτρέποντες» του Μενάνδρου στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου
24.06.2016 15:47
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην κωμωδία του Μενάνδρου, «Οι Επιτρέποντες (Οι προσφεύγοντες σε διαιτησία)», σε διασκευή – σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα και μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη, που θα παρουσιαστεί από το Διάχρονο Θέατρο της Μαίρης Βιδάλη, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:00 μ.μ., στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.
Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια, του Ιάκωβου Καμπανέλλη συνεχίζεται με επιτυχία στην Ακαδημία Πλάτωνος
09.03.2016 11:42
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, οι παραστάσεις του έργου "Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου, συνεχίζονται στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος, με έναν σπουδαίο θίασο νέων ηθοποιών, από 9 Μαρτίου έως 21 Απριλίου.