Μια ξεχωριστή βραδιά μας υπόσχονται η Αγγελική Κοκκίνη στο τραγούδι και ο Χρήστος Σπυράκης στην κιθάρα, σε ένα γοητευτικό ρεπερτόριο τραγουδιών από την Λατινική Αμερική, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις». Φιλοξενούμενος ο κιθαρίστας Χρήστος Δημητρακόπουλος.

Το ντουέτο συνεργάζεται σε ένα ρεπερτόριο υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, που γοητεύει με την πληθωρικότητα και τη ζωντάνια των ρυθμών και μελωδιών, κυρίως της Λατινικής Αμερικής, αλλά όχι μόνο.  Η διαπιστωμένη εκφραστική αρτιότητα των δύο ερμηνευτών προσφέρει μουσική με σπάνιες αισθητικές απολαύσεις, για εκείνους που αναζητούν μια αληθινή διασκέδαση μακριά από τα τετριμμένα.

Ο κιθαριστής Χρήστος Σπυράκης έχει πραγματοποιήσει ολοκληρωμένες σπουδές κλασσικής κιθάρας, αλλά και μουσικολογικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας και έχει συμμετοχές σε σημαντικά μουσικά σχήματα. Η  Αγγελική Κοκκίνη έχει να παρουσιάσει μακριά θητεία στον χώρο του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, με προσκλήσεις και συμμετοχές σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Συντελεστές:

Αγγελική Κοκκίνη : τραγούδι

Χρήστος Σπυράκης : κιθάρα