Πρώτη καλεσμένη της νέας βραδιάς, “Get Up, Stand Up Fridays”, που διοργανώνει το GAZARTE σε συνεργασία με τον Pepper 96.6, με σκοπό την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί το νέο αστέρι της Αργεντινής, La Yegros η οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη σκηνή του GAZARTE, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Μια μαγική φωνή από το Buenos Aires, που συνδυάζει την μαγεία των  λατινοαμερικάνικων ρυθμών της Cumbia και των σύγχρονων ηλεκτρονικών ήχων, αλλά και την «έπαρση» της Kelis με την αύρα μίας vintage soul βασίλισσας όπως η Angie Stone.

Η La Yegros, βέβαια, δεν είναι άγνωστη στη μουσική σκηνή του Buenos Aires, καθώς η μοναδική χροιά της φωνή της φωνής της, οι χαρακτηριστικές μελωδίες της και η τροπική σκηνική της παρουσία την έχουν κατατάξει σε μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες της Αργεντινής με  λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο και δυτική νοοτροπία.

«Θηλυκή, χαρούμενη και τροπική. Σαν μία επανάσταση με την οποία μπορείς να χορέψεις» την χαρακτήρισε το περιοδικό Time Out, ενώ η φήμη της έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη κάνοντας λόγο για την «Πρώτη Κυρία της Ψηφιακής Cumbia» η οποία έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο ξακουστά φεστιβάλ του κόσμου, όπως το Mawazine στο Μαρόκο, το Sziget στην Ουγγαρία και το Transmusicales στη Γαλλία.

Get Up, Stand Up Fridays

Κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα, το GAZATRTE σηκώνεται και… ξεσηκώνεται παρέα με τον  Pepper 96.6, και τα πιο φρέσκα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Τα καθίσματα φεύγουν (με εξαίρεση τον εξώστη) και η πλατεία παραδίδεται στο πιο ένθερμο κοινό αυτό που θα βρίσκεται «παρών» στο ξεκίνημα των αυριανών πρωταγωνιστών! Χωρίς μουσικές παρωπίδες, με γνώμονα το ταλέντο, την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα, το «νέο αίμα» της διεθνούς μουσικής σκηνής θα περάσει από το live stage του GAZARTE, όπου για μία φορά το μήνα θα είμαστε όλοι όρθιοι! Η βραδιά περιλαμβάνει ζωντανή συνέντευξη του καλλιτέχνη, μπροστά στο κοινό, από τον διευθυντή προγράμματος του Pepper, Γιώργο Μουχταρίδη, live show και after party στον πρώτο όροφο του GAZARTE με τους παραγωγούς του σταθμού να μιξάρουν τις πιο… πιπεράτες μουσικές! Μία βραδιά αφιερωμένη σε νέα ακούσματα και νέους δημιουργούς από κάθε μουσικό χώρο!