Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

To Μotionistas Tour στην Αθήνα!

To Μotionistas Tour στην Αθήνα!
Ο τελευταίος σταθμός των motionistas, της πιο κεφάτης μουσικής παρέας του φετινού καλοκαιριού είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Μετά την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, τo Motionistas Tour, ολοκληρώνεται μ\' ένα μεγάλο πάρτυ στην Αθήνα στο οποίο θα είναι φυσικά παρόντες όλοι.

Η γνωστή και δεμένη πια ομάδα μουσικών και τραγουδιστών δηλαδή οι Mikro, Stavento, Νίκος Μίχας, Stereo Mike, Κώστας Μαρτάκης και Decibell θα μας αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο.

Special guests της βραδιάς θα είναι οι φιλανδοί Kwan! Το δίδυμο της Mariko και του Tidjan, που πρόσφατα είδαμε στα φετινά Mad Video Music Awards, θα κλείσουν το πάρτυ θυμίζοντας μας τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως Unconditional Love και Decadence of the Heart και το μεγάλο τους hit Tainted Love!
 
Παράλληλα με τα live οι φανατικοί Motionistas θα σας παρασύρουν στα απίστευτα fun games που σε όλες τις πόλεις της περιοδείας έκλεψαν την παράσταση .

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής, η ΚΟΑ σε μια συναυλία αφιέρωμα στη Βιέννη στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 17:26
Τέταρτος σταθμός στο μουσικό χάρτη του φετινού θεματολογικού κύκλου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Οι πόλεις της μουσικής» είναι η Βιέννη, η, επί χρόνια, ευρωπαϊκή «πρωτεύουσα» της μουσικής.
Το West Side Story στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13.09.2016 13:20
Την πιο επιτυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση του φετινού καλοκαιριού, το λαμπερό «West Side Story» της Καμεράτα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Μέγαρο όσοι δεν πρόλαβαν να το δουν!
Scorpions - 50th Anniversary World Tour live στην Πλατεία Νερού
01.07.2016 17:04
Οι θρυλικοί Scorpions επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία! Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα στα πλαίσια της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της αξιοζήλευτης καριέρας τους!
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Οι συναυλίες του καλοκαιριού
25.04.2016 12:54
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μιά φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.
Οι God Is An Astronaut live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
24.12.2015 15:51
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!