Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και οι Προφίλ live στο Kookoo

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και οι Προφίλ live στο Kookoo

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και οι «Προφίλ» ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό live το βράδυ του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου στο Kookoo.


Βρισκόμενοι ένα βήμα πριν κυκλοφορήσουν τους νέους τους δίσκους, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και οι «Προφίλ» ανεβαίνουν στη σκηνή για να… ξεδώσουν από το στούντιο και να διασκεδάσουν μαζί με το κοινό τους.


Ο Βαγγέλης θα παρουσιάσει τραγούδια από το δίσκο "Ξένη Γη" καθώς και παλιότερα τραγούδια της Ανοιχτής Θάλασσας, που προετοιμάζουν το έδαφος για το νέο cd «Πολύτιμη Λήθη» (έχουν ήδη ακουστεί τα Ostinato Rigore και Trainspotting).
Μαζί του ο Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα και ο Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα.


Τη βραδιά θα ανοίξουν οι «Προφίλ» που επίσης αυτό το διάστημα ολοκληρώνουν τη νέα τους δουλειά και θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα δείγμα της. Tο τετραμελές σχήμα της ελληνόφωνης alternative σκηνής θα παίξει κομμάτια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, αλλά και ‘πειραγμένες’ διασκευές. 

Οι προφίλ αποτελούνται από τους:

 Πέτρος Κασιμάτης (Φωνητικά), 
Ηλίας Πολυχρονόπουλος (Ηλ. Μπάσο), 
Μανώλης Ρίζος (Τύμπανα), 
Γιώργος Συλλιγάρδος (Κιθάρες)

Σχετικές ειδήσεις
Optima και Βαγγέλης Τρίγκας live στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
11.08.2016 11:44
Οι Optima και ο Βαγγέλης Τρίγκας μας προσκαλούν στη συναυλία που θα δώσουν στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016.
Βαγγέλης Γερμανός & Παναγιώτης Αυγερινός live στον Ιανό
20.05.2016 11:55
Ο Βαγγέλης Γερμανός συναντά τον Παναγιώτη Αυγερινό επί σκηνής την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στον Ιανό, γιορτάζοντας την συμπλήρωση ενός χρόνου απ' την κυκλοφορία του "Αρμενιστή".
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στο Ίλιον Plus
29.02.2016 14:47
Ο Βαγγέλης Καζαντζής αφήνει για λίγο τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ και ανεβαίνει στη σκηνή του Ίλιον Plus, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.