Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Μίχος ζωντανά στη Ρότα

Ο Αλέξανδρος Μίχος ζωντανά στη Ρότα

Τη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 το καλλιτεχνικό στέκι Ρότα φιλοξενεί και πάλι τον Αλέξανδρο Μίχο μαζί με τους Γιάννη Μουτσάκη (κρουστά) και Κώστα Μπάτσο (κιθάρα/μπουζούκι) σε μια βραδιά γεμάτη μουσική χορό και στοχασμό.

 

‘Τα τραγούδια είναι σαν την φωτογραφία. Η φωτογραφία πρέπει να συλλαμβάνει τη στιγμή και όχι η στιγμή να στήνεται για τη φωτογραφία’. Αλέξανδρος Μίχος. Εν αναμονή του πρώτου του προσωπικού δίσκου και παράλληλα με τις εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου, ο Αλέξανδρος Μίχος βγάζει τα παπούτσια του και περπατάει στα αγαπημένα του στέκια συντροφιά με τα τραγούδια του.

Σχετικές ειδήσεις
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Η Ευρυδίκη unplugged live στη Ρότα
07.09.2016 11:35
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έρχεται και πάλι στη Ρότα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Κρουστά στο Άλικο
07.06.2016 14:00
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι “Ιστορίες για Κρουστά” επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα της πόλης με μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “άλικο”.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.