Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

De Triana Vengo: Αυθεντικό flamenco από τη Σεβίλλη στο Half Note

De Triana Vengo: Αυθεντικό flamenco από τη Σεβίλλη στο Half Note

Adolfo Vega… Μετά τις εμφανίσεις του σε θέατρα σε Ιαπωνία, Αμερική, Ευρώπη, άρτι αφιχθείς από την περιοδεία του σε 28 πόλεις της Αγγλίας  με τη νέα του παράσταση και τη συνεργασία του με την Carmen Linares στις παραστάσεις «Antologia de cante», μας χαρίζει ένα μοναδικό θέαμα στο Half Note.


De triana vengo..! Μας προσφέρει στο κέντρο της Αθήνας το πιο αυθεντικό flamenco της πόλης του Σεβίλλης και της γειτονιάs του, της διάσημης Τριάνα.


De triana vengo..! Για πρώτη φορά στην Αθήνα, σε συνεργασία με τους καλύτερους εδώ μουσικούς, χορός, ρυθμοί, παράδοση, χρώματα  και μουσικές με άρωμα Τριάνα. Κιθάρα, κρουστά, palmas, φωνή και σώμα , μαζί ή και χώρια, συντροφεύουν τα βήματα ενός άντρα σ ένα ταξίδι στο πριν και το τώρα στην πιο flamenco γειτονιά του κόσμου.


De triana vengo..! Από την Τριάνα έρχομαι, στην Τριάνα πάω... ελάτε μαζί μου να ανακαλύψετε τη μαγεία μιας ολόκληρης κουλτούρας, εκεί που το flamenco γεννήθηκε και δεν σταματά να μεγαλώνει, τη μαγεία της γειτονιάς μου...


Συμμετέχουν:

Adolfo Vega:  χορός-χορογραφία-καλλιτεχνικής επιμέλεια  
Γιώτα “Baron”: τραγούδι
Πάνος Καρτίμπελης: κιθάρα
Γιάννης Παπαγιαννούλης: cajón
Ηλέκτρα Χρυσάνθου: χορός-palmas
Βανέσσα Βάνα Καζαντζιάν: χορός-palmas
Ντίνα Κεσσέ: χορός-palmas

Σχετικές ειδήσεις
Οι Bojan Ristic Brass Band live στο Half Note
08.02.2017 12:04
Οι Bojan Ristic Brass Band, μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αυθεντικές μπάντες πνευστών στα Βαλκάνια, έρχονται μέσα στη καρδιά του καρναβαλιού να μας ξεσηκώσουν με τέσσερις «καυτές» εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Louis Hayes Quartet  feat. Jeremy Pelt live στο Half Note
24.01.2017 14:35
Ένας μεγάλος ντράμερ και βετεράνος του hard bop, ο Louis Hayes, στην περιοδεία αυτή των 80ων γενεθλίων του, φέρνει κυριολεκτικά κοντά μας, από τη σκηνή του Half Note, ολόκληρη την jazz ιστορία!
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης επιστρέφουν στο Half Note
04.03.2016 10:45
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης επιστρέφουν στο Half Note για ένα αυθεντικό ηπειρώτικο πανηγύρι, από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016.