Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

De Triana Vengo: Αυθεντικό flamenco από τη Σεβίλλη στο Half Note

De Triana Vengo: Αυθεντικό flamenco από τη Σεβίλλη στο Half Note

Adolfo Vega… Μετά τις εμφανίσεις του σε θέατρα σε Ιαπωνία, Αμερική, Ευρώπη, άρτι αφιχθείς από την περιοδεία του σε 28 πόλεις της Αγγλίας  με τη νέα του παράσταση και τη συνεργασία του με την Carmen Linares στις παραστάσεις «Antologia de cante», μας χαρίζει ένα μοναδικό θέαμα στο Half Note.


De triana vengo..! Μας προσφέρει στο κέντρο της Αθήνας το πιο αυθεντικό flamenco της πόλης του Σεβίλλης και της γειτονιάs του, της διάσημης Τριάνα.


De triana vengo..! Για πρώτη φορά στην Αθήνα, σε συνεργασία με τους καλύτερους εδώ μουσικούς, χορός, ρυθμοί, παράδοση, χρώματα  και μουσικές με άρωμα Τριάνα. Κιθάρα, κρουστά, palmas, φωνή και σώμα , μαζί ή και χώρια, συντροφεύουν τα βήματα ενός άντρα σ ένα ταξίδι στο πριν και το τώρα στην πιο flamenco γειτονιά του κόσμου.


De triana vengo..! Από την Τριάνα έρχομαι, στην Τριάνα πάω... ελάτε μαζί μου να ανακαλύψετε τη μαγεία μιας ολόκληρης κουλτούρας, εκεί που το flamenco γεννήθηκε και δεν σταματά να μεγαλώνει, τη μαγεία της γειτονιάς μου...


Συμμετέχουν:

Adolfo Vega:  χορός-χορογραφία-καλλιτεχνικής επιμέλεια  
Γιώτα “Baron”: τραγούδι
Πάνος Καρτίμπελης: κιθάρα
Γιάννης Παπαγιαννούλης: cajón
Ηλέκτρα Χρυσάνθου: χορός-palmas
Βανέσσα Βάνα Καζαντζιάν: χορός-palmas
Ντίνα Κεσσέ: χορός-palmas

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης επιστρέφουν στο Half Note
04.03.2016 10:45
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης επιστρέφουν στο Half Note για ένα αυθεντικό ηπειρώτικο πανηγύρι, από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016.
Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note
15.02.2016 16:35
Ο κορυφαίος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, μετά τις sold out εμφανίσεις του στο Half Note, επιστρέφει για τέσσερις εμφανίσεις, από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές, καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.
Ο Νότης Μαυρουδής και η Νένα Βενετσάνου στο Half Note
05.02.2016 16:03
Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, επιστρέφοντας με δύο μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.