Η Θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» και το Θέατρο «Eliart» ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν, παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την διαδραστική-θεατρική περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη με τίτλο «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ …αχινό!» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, από 5 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Κυριακή στις 12.00 μ. έως και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.
 
Ένας τελικός ψαροσφαίρου ενάντια στις διακρίσεις και τον ρατσισμό!
 

Ο Αχινός, που δεν είναι παρά μεταμορφωμένος ο άνθρωπος «Άρης Ψαροφαγάκης», θέλει να διαλύσει τον βυθό σκορπώντας το μίσος. Μαθαίνει σε όλα τα ψάρια ψαρόσφαιρο. Ακόμη και ο Τριγωνοψαρούλης ενθουσιάζεται και τον εμπιστεύεται. Όμως ο αχινός του ζητά να διώξει όσα ψάρια δεν είναι “κανονικά”. Έτσι δήθεν θα παίζουν καλύτερα..
 

Θα καταφέρει αυτό το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν να καταλάβει το σχέδιο του Αχινού και να βάλει γκολ… στο μίσος και στις διακρίσεις; Μήπως ο μεγάλος τελικός του ψαροσφαίρου είναι η ευκαιρία που ψάχνει ο ήρωας μας;
 

Πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του, ο Τριγωνοψαρούλης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Έχει καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος Έλληνας λογοτεχνικός ήρωας. Τα βιβλία του που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη σε εικονογράφηση Λήδας Βαρβαρούση , έχουν πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και αποτελεί ένα ελληνικό εκδοτικό φαινόμενο, χάρη στην αγάπη των παιδιών.
 

Οι Λωτοφάγοι, υπερασπιστές του  θεάτρου για παιδιά, παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ανανεωμένη διαδραστική θεατρική παράσταση με κούκλες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
 
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Συγγραφή Κειμένου: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Παίζουν: Νάντια Συρίου, Ευθύμης Γεωργόπουλος
Σκηνικά: Μαίρη Ρουγκουνάκη
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Βοηθός Παραγωγής : Μαρία Νίτσου
Εικονογράφηση Αφίσας: Λήδα Βαρβαρούση
Κούκλες: Φιλική παραχώρηση Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης
Καπέλα: Μάριος Καραβασίλης
Video Trailer: Γιάννης Αρσένης