Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά στην Πύρνα

Δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά στην Πύρνα

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Πύρνα προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σε μία σειρά από δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά, τα οποία ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου 2014.


Θεατρικά παιχνίδια… για τις μικρές ανησυχίες!

Ποιος φοβάται την σκοτεινή ντουλάπα, το ζωάκι κάτω από το κρεβάτι ή το μεγάλο έντομο που είναι κρυμμένο στο παιδικό του δωμάτιο; To Θεατρικό Παιχνίδι της ΠΥΡΝΑΣ καλεί τα παιδιά να μοιραστούν, να αναγνωρίσουν και να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους, αυτά που είναι δυσάρεστα ή προκαλούν φόβο, μέσα από παιχνίδια θεατρικά που συνδυάζουν τη φαντασία, την τέχνη, την κίνηση και φυσικά τα παιχνίδια ρόλων και το συμβολικό παιχνίδι. Κύριος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που επιτρέπει στο παιδί να ταξιδέψει στον κόσμο της φαντασίας και να αναπλάσει την πραγματικότητα μέσα σε έναν ασφαλή και οικείο χώρο.

Μαρία Λαγωνίκα, Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού.
www.theatrikopaixnidi.com


Για παιδιά 4-7 ετών

Σχετικές ειδήσεις
Έλα κι εσύ, ζωγραφίζω μουσική: Μουσικό/εικαστικό εργαστήρι από το Ίδρυμα Ωνάση
05.10.2016 15:46
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ίδρυμα Ωνάση δίνει την ευκαιρία σε παιδιά με μέτρια νοητική υστέρηση και στους γονείς τους να πειραματιστούν με ήχους και χρώματα μέσα από εξειδικευμένα ομαδικά παιχνίδια στο πλαίσιο του προγράμματος «Έλα κι εσύ, ζωγραφίζω μουσική».
«Επί Σκηνής»: Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά, στο Θέατρο Αριστοτέλειον!
08.09.2016 11:48
«Παιδιά! Ελάτε να σηκώσουμε όλοι μαζί την αυλαία της φαντασίας!» Για 3η χρονιά, τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας, στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σκηνής», του Θεάτρου Αριστοτέλειον!
Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά στο Θέατρο Εξ αρχής
31.05.2016 12:40
Το Θέατρο ΕΞΑΡΧΗΣ υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι τους μικρούς του φίλους στο θερινό θεατρικό εργαστήρι, για να περάσουν ευχάριστες στιγμές δημιουργίας και να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του θεάτρου, από 4 Ιουνίου 2016.
Αποκριάτικα εργαστήρια και θεατρικό παιχνίδι στο Θέατρο της Ημέρας
11.02.2016 12:12
To Θέατρο της Ημέρας καλεί τους μικρούς μας φίλους να γιορτάσουν το καρναβάλι μέσα δύο θεατρικά παιχνίδια αλλά και ένα εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας.
Νέα δημιουργικά εργαστήρια στην Πύρνα μέχρι τον Ιούνιο 2016
04.02.2016 10:11

Η Πύρνα προσκαλεί μικρούς αλλά και μεγάλους στα δημιουργικά εργαστήρια που έχει προγραμματίσει για την περίοδο Φεβρουάριος - Ιούνιος 2016.