Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά στην Πύρνα

Δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά στην Πύρνα

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Πύρνα προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σε μία σειρά από δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά, τα οποία ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου 2014.


Θεατρικά παιχνίδια… για τις μικρές ανησυχίες!

Ποιος φοβάται την σκοτεινή ντουλάπα, το ζωάκι κάτω από το κρεβάτι ή το μεγάλο έντομο που είναι κρυμμένο στο παιδικό του δωμάτιο; To Θεατρικό Παιχνίδι της ΠΥΡΝΑΣ καλεί τα παιδιά να μοιραστούν, να αναγνωρίσουν και να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους, αυτά που είναι δυσάρεστα ή προκαλούν φόβο, μέσα από παιχνίδια θεατρικά που συνδυάζουν τη φαντασία, την τέχνη, την κίνηση και φυσικά τα παιχνίδια ρόλων και το συμβολικό παιχνίδι. Κύριος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που επιτρέπει στο παιδί να ταξιδέψει στον κόσμο της φαντασίας και να αναπλάσει την πραγματικότητα μέσα σε έναν ασφαλή και οικείο χώρο.

Μαρία Λαγωνίκα, Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού.
www.theatrikopaixnidi.com


Για παιδιά 4-7 ετών

Σχετικές ειδήσεις
«Επί Σκηνής»: Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά, στο Θέατρο Αριστοτέλειον!
08.09.2016 11:48
«Παιδιά! Ελάτε να σηκώσουμε όλοι μαζί την αυλαία της φαντασίας!» Για 3η χρονιά, τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας, στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σκηνής», του Θεάτρου Αριστοτέλειον!
Αποκριάτικα εργαστήρια και θεατρικό παιχνίδι στο Θέατρο της Ημέρας
11.02.2016 12:12
To Θέατρο της Ημέρας καλεί τους μικρούς μας φίλους να γιορτάσουν το καρναβάλι μέσα δύο θεατρικά παιχνίδια αλλά και ένα εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας.
Νέα δημιουργικά εργαστήρια στην Πύρνα μέχρι τον Ιούνιο 2016
04.02.2016 10:11

Η Πύρνα προσκαλεί μικρούς αλλά και μεγάλους στα δημιουργικά εργαστήρια που έχει προγραμματίσει για την περίοδο Φεβρουάριος - Ιούνιος 2016.
Χριστούγεννα στο Θέατρο της Ημέρας: Εργαστήρια και θεατρικά παιχνίδια για παιδιά
07.12.2015 11:36
Το Θέατρο της Ημέρας έβαλε τα γιορτινά του…και ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, εργαστήρια κατασκευών και θεατρικά παιχνίδια για τις μέρες των διακοπών.
Santa Claus Kingdom: Η πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία ανοίγει και φέτος τις πύλες της!
30.11.2015 13:31
Santa Claus Kingdom, το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο - 13.000 τετραγωνικά μέτρα! – γεμάτο με 40 παιχνίδια για ΟΛΕΣ τις ηλικίες και ενιαίο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια, ανοίγει στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, από τις 5 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 7 Ιανουαρίου 2016.