Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο άλλος & ο εαυτός μου, performance στον χώρο «Του Ονείρου»

Ο άλλος & ο εαυτός μου, performance στον χώρο «Του Ονείρου»

Μετά το ταξίδι με την αμαξοστοιχία του Τρένου στο Ρουφ-Φεστιβάλ «Τα 12 Κουπέ», η performance «Ο άλλος & ο εαυτός μου» παρουσιάζεται σ΄έναν νέο χώρο στο Κουκάκι «Του Ονείρου», από μέσα Οκτώβρη 2014.

 

Μεσάνυχτα. Η πόλη ησυχάζει και οι ανθρώπινες αντιστάσεις πέφτουν. Μία ιστορία ξεκινά. Η ιστορία σου… η ιστορία μου. Βαθύ όνειρο ή ζωή; Όλη η διαδρομή της ζωής μέσα από ιστορίες που τη σηματοδοτούν, γραμμένες σε ένα ημερολόγιο πάνω στον εαυτό μας ή ως καθρέφτης στον “άλλον”. Τελικά το χαμόγελο και το δάκρυ μας είναι από το ίδιο υλικό φτιαγμένα. Πώς είναι το νήμα της ζωής μας που μας συνδέει με ανθρώπους, ιδέες και ανάγκες;

 

Δύο ηθοποιοί ψάχνουν μέσα από προσωπικές διαδικασίες να βρουν τον "άλλο / εαυτό τους"... Ένα ημερολόγιο εμφανίζεται δηλώνοντας τη μοναξιά, τις ανάγκες, τις αναζητήσεις τους. Αλληλοσυμπληρώνουν τα βιώματα τους θέτοντας ερωτήσεις στο κοινό από σκέψεις που όλοι έχουμε κάνει. Στίχοι μεγάλων ποιητών συναντάνε τις ίδιες σκέψεις. Βιωματικές λειτουργίες που συνδέονται με την ιστορία δυο ανθρώπων που ψάχνουν την έννοια της ζωής μέσα από την αγάπη. Μια performance διαδραστική με το κοινό που θέτει  ερωτήσεις για προσωπική αναζήτηση και ταύτιση με τους εαυτούς τους.

 

Σύλληψη – Ερμηνεία: Βικτώρια Γόμπου, Άννα Μαρία Πασχάλη

Διάρκεια: 30 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Hayali - Sans toi, je tombe: performance στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
30.06.2016 11:52
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 την performance Hayali - Sans toi, je tombe (Χωρίς εσένα, πέφτω…) των Mélissa Guex και Emre Yildizlar.
Aγαπητή Λουίζ, πώς έθαβαν οι έλληνες τα αγάλματά τους; δύο performance από την Ghostwriter
10.06.2016 16:51
Η Ghostwriter παρουσιάζει δύο performance σε διάλογο, με τη Δέσποινα Σεβαστή και τον Sebastian De Line.
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90s performance στο Vis Motrix Performance Studio
28.04.2016 14:56
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι “Τραχίνιες” και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.
Η εντυπωσιακή performance του Φίλιππου Τσιτσόπουλου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
06.04.2016 13:18
Τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Απριλίου, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη η performance του διακεκριμένου δημιουργού, Φίλιππου Τσιτσόπουλου, με τίτλο «Ένα μακρύ αντίο, λοιπόν, σε ολόκληρο το μεγαλείο μου» («A long farewell to all my greatness»).
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90’s performance των Svoradov Theatre στον πολυχώρο WE
03.03.2016 13:52
Ο Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού WE υποδέχεται από τις 9 Μαρτίου 2016 τους Svoradov Theatre με την παράσταση Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90’s performance.