Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τα φιντανάκια της Τζαζ

Τα φιντανάκια της Τζαζ
Το Ινστιτούτο Γκαίτε Αθήνας δε παραδίδει μόνο μαθήματα Γερμανικών, αλλά και Τζαζ . Στα θρανία της οδού Ομήρου στους αριθμούς 14-16 θα καθίσει η φευγάτη μπάντα TRIO[EM] για ένα ακόμα πιο φευγάτο live στις 2 Μαΐου.

Το Ινστιτούτο Γκαίτε Αθήνας δε παραδίδει μόνο μαθήματα Γερμανικών, αλλά και Τζαζ. Στα θρανία της οδού Ομήρου στους αριθμούς 14-16 θα καθίσει η φευγάτη μπάντα TRIO[EM] για ένα ακόμα πιο φευγάτο live στις 2 Μαΐου.

Το Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας φιλοξενεί τα «φιντανάκια της Γερμανικής Τζαζ». Η αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου θα παρουσιάσει μια συναυλία του τζαζ συγκροτήματος Trio[em] στις 2 Μαϊου. Η χώρα μας θα αποτελέσει το δεύτερο σταθμό της διεθνούς περιοδείας τους.

Το συγκρότημα Trio[em] ζει στο μαγευτικό Βερολίνο. Επηρεασμένοι από το τόπο διαμονής του, η μουσική τους αντικατοπτρίζει το κλίμα και τις συνθήκες διαβίωσης που υφίστανται στη πόλη αυτή. Οι μουσικοί της μπάντας είναι γνωστοί για τη διαφορετικότητά τους τόσο στη μουσική όσο και στο ύφος που έχουν επιλέξει να αυτοπροβάλλονται.

Ολοι τους είναι μόλις 30 χρονών και ήδη έχουν καταφέρει να ενταχθούν στους καλύτερους newcomer της Γερμανίας στο χώρο της τζαζ. Είναι σίγουρα μεγάλη ευχαρίστηση αφού ο χώρος της τζαζ είναι αρκετά δύσκολος με ήδη υπάρχον εκλεκτά ονόματα.

INFO
Ινστιτούτο Γκαίτε: Ομήρου 14-16, τηλ.: 210 3661000
Ημέρα συναυλίας: Τετάρτη 2 Μαΐου
Ωρα: 21:00
Εισιτήριο: 15 ευρώ

 

Σχετικές ειδήσεις
Angélique Ionatos Trio live στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου
15.06.2016 12:27
Το Γαλλικό Ινστιτούτο μας προσκαλεί στην ταράτσα του σε μία συναυλια με το Angélique Ionatos Trio.
Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ / New Generation 3 στην ταράτσα της Στέγης
27.05.2016 15:36
Η νέα γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής δεν έρχεται για να διεκδικήσει κάποια θέση σε αυτήν, αλλά βρίσκεται ήδη εδώ. Ας ακούσουμε το μέλλον, εδώ και τώρα!
Οι Μουσικοί συσχετισμοί του Άρη Γραικούση ταξιδεύουν στην Ελλάδα
25.05.2016 14:47
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.
Από την κλασική στην τζαζ: Πιανόραμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.03.2016 17:17
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλεί στο φετινό Πιανόραμα σε δύο ειδικές συναυλίες, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν από την κλασική στην τζαζ μουσική.
Τζαζ μουσική στο Βασιλικό Θέατρο πριν από την έναρξη του Βόυτσεκ
23.02.2016 15:13
Μια μίνι συναυλία κλασικής τζαζ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι θεατές της παράστασης «Βόυτσεκ» στο Βασιλικό Θέατρο, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.