Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με ένα μουσικό ταξίδι σε μακρινούς, λατινοαμερικάνικους προορισμούς! Μία μαγική μουσική εμπειρία που θα μας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς. H επίσκεψη των Quantic Live Band στη χώρα μας για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι γεγονός!

Με αφορμή το νέο του δίσκο ”Magnetica” ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Will Holland (aka Quantic) θα βρεθεί για δύο εκρηκτικά live στο Gagarin 205 και το Block 33 στις 23 και στις 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Και τί φέρνει στις αποσκευές του αυτήν την φορά; Αγαπημένα κομμάτια που ξεχώρισαν καθόλη την πορεία του αλλά και τον πιο ώριμο και εντυπωσιακό μέχρι τώρα δίσκο της καριέρας του παρέα με την καλύτερη μπάντα που είχε ποτέ.

 
Η μουσική του Quantic συνδέει με έναν ιδιαίτερα ευφυή τρόπο μουσικά στοιχεία της ηλεκτρονικής, folk, reggae, soul, highlife και cumbia μουσικής διαμορφώνοντας έναν ξεχωριστό, προσωπικό ήχο που φέρνει το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αιθιοπία, τη Jamaica, τη Βραζιλία και την Αγκόλα, μεταξύ άλλων, κοντά. Στο “Magnetica” πραγματοποιείται μία συνάντηση διαφορετικών κόσμων οι οποίοι αποκαλύπτονται μέσω της χρήσης των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και των δυνατοτήτων που αυτά προσφέρουν για καινοτομία, σε συνδυασμό με στοιχεία της αυθεντικής, αναλογικής, live tropical soul μουσικής.
 

Τίποτα σε σχέση με τον Quantic δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για ένα μουσικό εξερευνητή του οποίου οι αινιγματικές παραγωγές και η μουσική έκφραση έχουν κερδίσει σημαντική θέση στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Ο ήχος του πολυσυλλεκτικός, εμπνευσμένος από το προσωπικό του ταξίδι, αρμονικά συνδυασμένος με τη μουσική του γνώση παράγει μία ακουστική εμπειρία που κάθε φορά σε μαγεύει με τρόπο διαφορετικό. Ο πολυοργανίστας Quantic- παίζει άψογα κιθάρα, μπάσο, πιάνο, και σαξόφωνο – και με βάση πια την Κολομβία – εδώ και 16 χρόνια εξερευνά τα μονοπάτια των nu-soul, jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής, έχοντας δεκάδες κυκλοφορίες ως Quantic,The Quantic Soul Orchestra, The Limp Twins είτε με το συγκρότημα που έφτιαξε στην Κολομβία τους Combo Bárbaro. Ιδιαίτερα ταλαντούχος καλλιτέχνης και εξαιρετικός μουσικός, θεωρείται δικαιολογημένα μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής.
 

Προετοιμαζόμαστε για τα δύο καλύτερα πάρτυ του φθινοπώρου με την υπογραφή του ηγέτη της αγαπημένης Tru Thoughts Records και των εκπληκτικών μουσικών που θα τον πλαισιώσουν. Δύο θερμές νύχτες, στην καρδιά του φθινοπώρου, βγαλμένες από την ψυχή  της Λατινικής Αμερικής.
 
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Opening act Αθήνας: Kill Emil Live
Opening act Θεσσαλονίκης: Βroken Tempo & Nasa Funk