Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Κάποιο ρεφρέν… Το τραγούδι στο θέατρο, του Νίκου Αβαγιανού στο Χυτήριο

Κάποιο ρεφρέν… Το τραγούδι στο θέατρο, του Νίκου Αβαγιανού στο Χυτήριο

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει ξανά στο Χυτήριο τη μουσική παράσταση «Κάποιο ρεφρέν… Το τραγούδι στο θέατρο» με την Πένυ Ξενάκη, την Μαρία Κανελοπούλου και την φιλική συμμετοχή του Νίκου Καρακαλπάκη και της Λένας Φίλιππα. Σε special guest εμφάνιση η Μπέσσυ Αργυράκη.

 

Η μουσική παράσταση θα περιλαμβάνει τραγούδια που προέρχονται από θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων έξι δεκαετιών, τα οποία τραγούδησαν για πρώτη φορά αγαπημένοι καλλιτέχνες . Στη μουσική επιμέλεια, το πιάνο και τα πλήκτρα θα είναι ο Γιώργος Τσοκάνης, ενώ στο μπουζούκι ο Πάρης Καρακανάς.

 

«Κάποιο ρεφρέν… Το τραγούδι στο θέατρο» του Νίκου Αβαγιανού

Τραγουδούν η Πένυ Ξενάκη, η Μαρία Κανελοπούλου και ο Νίκος Αβαγιανός

Φιλική συμμετοχή: Νίκος Καρακαλπάκης και Λένα Φίλιππα

Special guest: Μπέσσυ Αργυράκη

Μουσική επιμέλεια – πιάνο – πλήκτρα : Γιώργος Τσοκάνης

Μπουζούκι: Πάρης Καρακανάς

Σχετικές ειδήσεις
“Children”: Νέο τραγούδι του Πάνου Μπίρμπα
22.12.2016 11:10
O Πάνος Μπίρμπας μας παρουσιάζει το “Children”, το δεύτερο τραγούδι από τη δισκογραφική του δουλειά υπό τον τίτλο “Finchley Road”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη HiddenTrack Records μέσα στον χειμώνα.
02.11.2016 10:17
Το δεύτερο τραγούδι, μετά το «ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ», από τον επερχόμενο δίσκο της Δήμητρας Γαλάνη με τον Ευστάθιο Δράκο σε μουσική του ίδιου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
Nέο single της Παυλίνας Βουλγαράκη με τη συμμετοχή του Ψαραντώνη
20.10.2016 12:09
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη είναι μια συναρπαστική μίξη του παραδοσιακού με το ροκ που φέρει τη συμμετοχή-σφραγίδα του Ψαραντώνη.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Πέτρας
11.05.2016 10:09
“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.” Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα... «ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ...».
Το Αστικό Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα: Μουσική παράσταση στις 1002 Νύχτες
06.04.2016 14:41
Τις Κυριακές 10, 17 και 24 Απριλίου 2016, οι "1002 Νύχτες" φιλοξενούν την μουσική παράσταση «Το Αστικό Λαϊκό Τραγούδι στον 20ό αιώνα».