Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γλυκές Ρέγγες στo 2ο Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις Γραμμές»

Οι Γλυκές Ρέγγες στo 2ο Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις Γραμμές»

Οι Γλυκές Ρέγγες συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Βοτανικού 2014, με τίτλο «Κάτω από τις Γραμμές», με νέες, απολαυστικές παραστάσεις κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού, την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στο Θέατρο Eliart.


Οι Γλυκές Ρέγγες έχουν ήδη αποδείξει πως μπορούν, μεταξύ άλλων, να κάνουν τρόπο ζωής τον αυτοσχεδιασμό. Με επίμονη εργασία, ανεξάντλητο ενθουσιασμό και αγάπη για το αυτοσχεδιαστικό θέατρο δημιούργησαν μια υπέροχη ομάδα η οποία παρουσιάζει στο κοινό κωμικές σκηνές και μικρές ξεκαρδιστικές ιστορίες, όλες αυτοσχεδιασμένες την ώρα της παράστασης πάνω στη σκηνή .Οι κωμικές παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού που πραγματοποιούνται από τις Γλυκές Ρέγγες είναι μια μορφή θεατρικής έκφρασης κατά την οποία οι ηθοποιοί είναι συγχρόνως σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι και πρωταγωνιστές της παράστασης.


Είναι οι δημιουργοί μιας θεατρικής παράστασης που ετοιμάζεται και πραγματοποιείται την ώρα που παρουσιάζεται στο κοινό.


Δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση. Όλα δημιουργούνται επάνω στη σκηνή με αφορμή τις προτάσεις του κοινού. Οι θεατές είναι αυτοί που δίνουν τις ιδέες και το θέμα που θα εμπνεύσει τους ηθοποιούς να κατασκευάσουν την κάθε σκηνή που θα παρουσιαστεί.


Οι Γλυκές Ρέγγες αναδείχθηκαν πρόσφατα ως η νικήτρια ομάδα Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού για το 2014, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού του Bob Festival 2014.


Πιό συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ομάδων που διαγωνίστηκαν στο φεστιβάλ, οι Γλυκές Ρέγγες απέσπασαν το 1ο Βραβείο μέσα από μια διασκεδαστική παράσταση και με μια ενθουσιώδη αναγνώριση και αποθέωση από το κοινό που τις παρακολούθησε.


Οι Γλυκές Ρέγγες αποτελούνται από τους: Γ. Αγαλόπουλο, Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.


Για τις δραστηριότητες της Ομάδας ο κάθε ενδιαφερόμενος ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας http://glykesregges.wix.com/glykesregges, από το www.facebook.com/glykesregges ή μπορεί να επικοινωνεί μέσω του e-mail: glykesregges@gmail.com.

Σχετικές ειδήσεις
Το πρόγραμμα του Θεατρικού Φεστιβάλ Λέσβου
04.01.2017 15:44
Στα πλαίσια του Θεατρικού Φεστιβάλ Λέσβου πολλές επιτυχημένες παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στην Μυτιλήνη, από τις 9 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2017.
Cinderella: όσα δεν ξέρετε, από τις Γλυκές Ρέγγες στο Θέατρο Eliart
30.09.2016 13:25
Οι Γλυκές Ρέγγες, η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού, παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.00) στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο «Cinderella: όσα δεν ξέρετε».
Το Baumstrasse στο 4ο Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές»
21.09.2016 14:51
Το Baumstrasse συμμετέχει και φέτος στο 4ο Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές» με τέσσερις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο.
4o Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές»
06.09.2016 14:04
Το Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές» επιστρέφει στον Βοτανικό για τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2016.
2ο Avaton International Comedy Festival
18.05.2016 14:34
Από τις 16 έως και τις 20 Ιουνίου 2016, το θέατρο Άβατον συγκεντρώνει τις καλύτερες παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στο 2ο Avaton International Comedy Festival.