Οι Γλυκές Ρέγγες συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Βοτανικού 2014, με τίτλο «Κάτω από τις Γραμμές», με νέες, απολαυστικές παραστάσεις κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού, την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στο Θέατρο Eliart.

Οι Γλυκές Ρέγγες έχουν ήδη αποδείξει πως μπορούν, μεταξύ άλλων, να κάνουν τρόπο ζωής τον αυτοσχεδιασμό. Με επίμονη εργασία, ανεξάντλητο ενθουσιασμό και αγάπη για το αυτοσχεδιαστικό θέατρο δημιούργησαν μια υπέροχη ομάδα η οποία παρουσιάζει στο κοινό κωμικές σκηνές και μικρές ξεκαρδιστικές ιστορίες, όλες αυτοσχεδιασμένες την ώρα της παράστασης πάνω στη σκηνή.



Οι κωμικές παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού που πραγματοποιούνται από τις Γλυκές Ρέγγες είναι μια μορφή θεατρικής έκφρασης κατά την οποία οι ηθοποιοί είναι συγχρόνως σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι και πρωταγωνιστές της παράστασης.

Είναι οι δημιουργοί μιας θεατρικής παράστασης που ετοιμάζεται και πραγματοποιείται την ώρα που παρουσιάζεται στο κοινό.

Δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση. Όλα δημιουργούνται επάνω στη σκηνή με αφορμή τις προτάσεις του κοινού. Οι θεατές είναι αυτοί που δίνουν τις ιδέες και το θέμα που θα εμπνεύσει τους ηθοποιούς να κατασκευάσουν την κάθε σκηνή που θα παρουσιαστεί.


Οι Γλυκές Ρέγγες αναδείχθηκαν πρόσφατα ως η νικήτρια ομάδα Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού για το 2014, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού του Bob Festival 2014.

Πιό συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ομάδων που διαγωνίστηκαν στο φεστιβάλ, οι Γλυκές Ρέγγες απέσπασαν το 1ο Βραβείο μέσα από μια διασκεδαστική παράσταση και με μια ενθουσιώδη αναγνώριση και αποθέωση από το κοινό που τις παρακολούθησε.

Οι Γλυκές Ρέγγες αποτελούνται από τους: Γ. Αγαλόπουλο, Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.

Για τις δραστηριότητες της Ομάδας ο κάθε ενδιαφερόμενος ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας http://glykesregges.wix.com/glykesregges, από το www.facebook.com/glykesregges ή μπορεί να επικοινωνεί μέσω του e-mail: glykesregges@gmail.com.