Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

H Φένια Παπαδόδημα στο Conservatoire Slave de Musique in Bagnolet στο Παρίσι

H Φένια Παπαδόδημα στο Conservatoire Slave de Musique in Bagnolet στο Παρίσι

Σαν έναρξη της εκπαιδευτικής και πολιτιστικής χρονιάς, το φημισμένο για την κλασική του παιδεία «Conservatoire slave de musique de Bagnolet» ανοίγει τις πόρτες του στη Jazz μουσική και προσκαλεί το κοινό σε μία συναυλία με Γάλλους και Έλληνες μουσικούς την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 20.30.


O Srdjan Ivanonitch ένας αφοσιωμένος ντράμερ και συνθέτης, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Jazz τμήματος του Ωδείου και του καλλιτεχνικού προγραμματισμού και προσκαλεί, μεταξύ άλλων μουσικών συνεργατών, τη Φένια Παπαδόδημα για να δώσει μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια Jazz τραγουδιού και αυτοσχεδιασμού. αλλά και βυζαντινής μουσικής.


Στην εναρκτήρια συναυλία που θα δoθεί στις 25 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει και ο διάσημος και εξαιρετικός πιανίστας Bojan Z.


Μεταξύ άλλων θα παίξουν ο Αντρέας Πολυζωγόπουλος, ο Γιώργος Παλαμιώτης, η Ουρανία Λαμπροπούλου και ο Srdjan Ivanovitch.


Η Φένια Παπαδόδημα θα τραγουδήσει συνθέσεις από το «Fenia Papadodima quartet» και από το κλασικό mainstream jazz ρεπερτόριο.

Σχετικές ειδήσεις
Fenia Papadodima και Amorgo quintet live στο Κελάρι Athenaeum
23.12.2016 11:20
Το Κελάρι Athenaeum μας προσκαλεί στις 5 Ιανουαρίου σε ένα εορταστικό live με τη Φένια Παπαδόδημα και το Amorgo quintet.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz musique στην Πάτρα
11.11.2016 17:08
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το καλοκαίρι που πέρασε, ταξιδεύει και αυτό το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα. Και μαζί με τους boğaz musique μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique live στη Ξάνθη
18.08.2016 12:07
Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique εμφανίζονται στα Στενά του ποταμού Νέστου στη Γαλάνη Ξάνθης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Via Egnatia» της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique live στο Άλσος Βεΐκου
10.08.2016 12:21
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique εμφανίζονται στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Γαλατσίου 2016» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου.
Από την κλασική στην τζαζ: Πιανόραμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.03.2016 17:17
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλεί στο φετινό Πιανόραμα σε δύο ειδικές συναυλίες, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν από την κλασική στην τζαζ μουσική.