Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

H Φένια Παπαδόδημα στο Conservatoire Slave de Musique in Bagnolet στο Παρίσι

H Φένια Παπαδόδημα στο Conservatoire Slave de Musique in Bagnolet στο Παρίσι

Σαν έναρξη της εκπαιδευτικής και πολιτιστικής χρονιάς, το φημισμένο για την κλασική του παιδεία «Conservatoire slave de musique de Bagnolet» ανοίγει τις πόρτες του στη Jazz μουσική και προσκαλεί το κοινό σε μία συναυλία με Γάλλους και Έλληνες μουσικούς την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 20.30.


O Srdjan Ivanonitch ένας αφοσιωμένος ντράμερ και συνθέτης, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Jazz τμήματος του Ωδείου και του καλλιτεχνικού προγραμματισμού και προσκαλεί, μεταξύ άλλων μουσικών συνεργατών, τη Φένια Παπαδόδημα για να δώσει μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια Jazz τραγουδιού και αυτοσχεδιασμού. αλλά και βυζαντινής μουσικής.


Στην εναρκτήρια συναυλία που θα δoθεί στις 25 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει και ο διάσημος και εξαιρετικός πιανίστας Bojan Z.


Μεταξύ άλλων θα παίξουν ο Αντρέας Πολυζωγόπουλος, ο Γιώργος Παλαμιώτης, η Ουρανία Λαμπροπούλου και ο Srdjan Ivanovitch.


Η Φένια Παπαδόδημα θα τραγουδήσει συνθέσεις από το «Fenia Papadodima quartet» και από το κλασικό mainstream jazz ρεπερτόριο.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique live στη Ξάνθη
18.08.2016 12:07
Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique εμφανίζονται στα Στενά του ποταμού Νέστου στη Γαλάνη Ξάνθης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Via Egnatia» της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique live στο Άλσος Βεΐκου
10.08.2016 12:21
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique εμφανίζονται στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Γαλατσίου 2016» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου.
Από την κλασική στην τζαζ: Πιανόραμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.03.2016 17:17
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλεί στο φετινό Πιανόραμα σε δύο ειδικές συναυλίες, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν από την κλασική στην τζαζ μουσική.
Ελένη Τσαλιγοπούλου & boğaz musique: Εορταστικά live στην Βεντέτα
30.12.2015 11:36
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique συνεχίζουν τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις τους στην ιστορική «Βεντέτα» της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά και στις νύχτες των εορτών!
Ροτόντα: Το εμβληματικό μνημείο ανοίγει τις πύλες του με εορταστική μουσική εκδήλωση
17.12.2015 10:21
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 μεγάλη μουσική εκδήλωση στη Ροτόντα για να σηματοδοτήσει την οριστική απόδοση του μνημείου στο κοινό. Πρωταρχικός στόχος και απόλυτη προτεραιότητα υπήρξε η περάτωση των έργων συντήρησης, αναστήλωσης και ανάδειξης της Ροτόντας, προκειμένου αυτό το μοναδικό και εμβληματικό μνημείο της πόλης, εγγεγραμμένο στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, να αποδοθεί μετά από 40 σχεδόν χρόνια στο κοινό.