Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση του Γιάννη Σμαραγδή για την προεδρία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση του Γιάννη Σμαραγδή για την προεδρία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, -δημιουργός μίας από τις μεγαλύτερες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, που αφηγείται την επική ιστορία του διασημότερου Κρητικού ζωγράφου της Αναγέννησης, του Ελ Γκρέκο-παρά την λήξη της εξάμηνης θητείας του (12 Αυγούστου 2014) ως Πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι τον διορισμό νέου Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ίδιου:

 

Είχα δηλώσει, όταν ανέλαβα την Προεδρία του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ότι θα μείνω Πρόεδρος μέχρι την λήξη της θητείας μου στις 12 Αυγούστου 2014.

Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου μέχρι τον διορισμό νέου Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Γιάννης Σμαραγδής

Σκηνοθέτης


 

 

Σχετικές ειδήσεις
Νίκος Καζαντζάκης: Έναρξη γυρισμάτων για την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή
01.08.2016 14:34
Έναρξη γυρισμάτων στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 από την Κρήτη κάνει η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ", έχοντας συμπληρώσει το λαμπερό καστ των πρωταγωνιστών.
Παγκόσμια πρεμιέρα της ελληνικής ταινίας «Άφτερλωβ» στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο
14.07.2016 14:04
Η ταινία «ΑΦΤΕΡΛΩΒ» (AFTERLOV), του Έλληνα σκηνοθέτη Στέργιου Πάσχου, επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διαγωνιστικό Τμήμα Νέων Σκηνοθετών του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο.
Η Μικρά Αγγλία ταξιδεύει στην Αμερική
24.06.2016 17:11
Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στα ελληνικά ταμεία, συγκεντρώνοντας πάνω από 400.000 εισιτήρια και 6 βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ταινίας, φωτογραφίας, σκηνικών, κοστουμιών, ήχου και μακιγιάζ), καθώς και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης, η «Μικρά Αγγλία ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Θερινό «Σινεμά με Θέα» από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
15.06.2016 12:32
Τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου «Σινεμά με Θέα», ο οποίος φιλοξενείται στην οροφή του νέου κτηρίου (Μ2) του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου και από τις 29 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016, παρουσίασαν την Τρίτη 14 Ιουνίου το βράδυ στους εκπροσώπους του Τύπου οι επικεφαλής των δύο συνεργαζόμενων φορέων, του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΟΜΜΘ) και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ).
Φωτιά στη Θάλασσα, του Τζιανφράνκο Ρόζι: Πρεμιέρα στη Στέγη
17.03.2016 13:55

Μπορεί μια ταινία να αλλάξει τον κόσμο; Ο Τζιανφράνκο Ρόζι που κατέκτησε τη Χρυσή Άρκτο του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου έρχεται στην Αθήνα.