Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Χορεύοντας στην ομίχλη από την Ομάδα Γέφυρα στον Αγγέλων Βήμα

Χορεύοντας στην ομίχλη από την Ομάδα Γέφυρα στον Αγγέλων Βήμα

Mετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη τους συνεργασία, πέρσι με αφορμή την εξαιρετική παράσταση MIKRASIA , η Ομάδα Γέφυρα και το Αγγέλων Βήμα θα ξαναβρεθούν μαζί και φέτος, καθώς η ομάδα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στήν Ελλάδα, απο τον Ιανουάριο του 2015, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας NOIR το τελευταίο έργο της Αmanda Whittington, Χορεύοντας στην ομίχλη.


Στη σκιά του μεταπολεμικού Λονδίνου της δεκαετίας του ΄50, μια starlet της εποχής, η Ruth Ellis, δολοφονεί  τον εραστή της. Μέσα απο τους ατμοσφαιρικούς ήχους της τζαζ και των μπλουζ,μια ιστορία αγάπης και πάθους συγκλονίζει την κοινωνία της εποχής.


Στιγμιότυπα από τη ζωή μιας νέας γυναίκας που ονειρεύονταν τη λάμψη της κινηματογραφικής σταρ. Μιας γυναίκας που η «δόξα» έρχεται στη ζωή της με έναν τρόπο που ποτέ δεν φανταζόταν.

Πώς μιά ερωτική ιστορία καταλήγει σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα; Ποιός είναι, τελικά, ο ένοχος σε ένα έγκλημα πάθους;


Η Ομάδα ΓΕΦΥΡΑ μεταφέρει στη σκηνή του θεάτρου ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ στα πλαίσια της θεματικής ενότητας NOIR την αληθινή ιστορία της  RUTH ELLIS της τελευταίας γυναίκας που απαγχονίστηκε στη Βρετανία μετά απο θανατική της καταδίκη,για την εν ψυχρώ  δολοφονία του άπιστου εραστή της.


Mετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου

Παίζουν: Ελένη Δαφνή, Μάνθος Καλαντζής , Ειρήνη Γραμματικοπούλου
(Η υπόλοιπη διανομή θά ανακοινωθεί σύντομα)

Σχετικές ειδήσεις
Την λένε Εύα..., για 2η σεζόν στο Αγγέλων Βήμα
21.09.2016 11:48
Το Θέατρο Αγγέλων Βήμα φιλοξενεί για 2η σεζόν το έργο του Αντώνη Μποσκοΐτη, Την λένε Εύα.
Αισχύλου «Ικέτιδες», για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
15.09.2016 12:11
Η Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Λάμπρου Γιώτη, μουσική Σαβίνας Γιαννάτου, μόνο για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 9:00μμ.
Οι Τσούχτρες, του Don Nigro στο Αγγέλων Βήμα
07.09.2016 13:58
Η Μίνα Αδαμάκη και η Μαρία Κατσανδρή συναντιούνται στη σκηνή του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» από τις 20 Σεπτεμβρίου 2016 για να μας ταξιδέψουν μέσα από το έργο "ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ" του Αμερικανού συγγραφέα DON NIGRO στον κόσμο του Χόλυγουντ.
Μήδεια, του Δημήτρη Ζουγκού στο θέατρο Αγγέλων Βήμα
09.03.2016 09:54
Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ διαρκείας ελληνικού θεατρικού έργου 21ου αιώνα, που πραγματοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λείας Βιτάλη στο «Αγγέλων Βήμα», παρουσιάζεται η «Μήδεια» του Δημήτρη Ζουγκού σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου, από τις 21 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.30.
Ορλάντο της Βιρτζίνια Γουλφ στο θέατρο Αγγέλων Βήμα
29.02.2016 15:00
Το Θέατρο «Αγγέλων Βήμα» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 την παράσταση «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ.