Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, το Principal Club Theater θα υποδεχτεί τους Allah-Las, με το καινούριο άλμπουμ τους Worship The Sun”.

“Worship the Sun” είναι ο τίτλος του δεύτερου άλμπουμ των Καλιφορνέζων Allah-Las και η βασική αιτία που το συγκρότημα επιστρέφει στη συναυλιακή δραστηριότητα. Φυσικά από την νέα τους tour, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα, αφού ήδη έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, μετά τις live εμφανίσεις τους την προηγούμενη χρονιά στη χώρα μας, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και ένα άλμπουμ γεμάτο singles επιτυχίες. 

Το  “Worship The Sun”, πιστοί στην 60’s αισθητική, συνεχίζει από εκεί που έμεινε το εξαιρετικό ομώνυμο ντεμπούτο τους στην “Innovative Leisure”, σερφάροντας μεταξύ West Coast garage rock, latin κρουστών και ηλεκτρικής folk. Με πλούσιους ψυχεδελικούς χρωματισμούς και διαχρονικό ήχο που παραπέμπει στην εποχή των beatniks, των surfers και της νομαδικής ζωής, οι Allah-Las παραδίδουν το λεγόμενο “δύσκολο” δεύτερο άλμπουμ ανεβάζοντας το πήχη ακόμα πιο ψηλά. Απομεινάρια μίας άλλης Sunset Trip με χρυσό μαύρισμα και κοσμικές εμφανίσεις στις παραλίες της Νότιας Καλιφόρνια, κατάφεραν να απομακρυνθούν από το νοσταλγικό κιτς και να προσθέσουν στο ψυχεδελικό μωσαϊκό τους στοιχεία από Byrds, Love και Felt.

Ακόμα και η ιστορία τους είναι βγαλμένη σαν από την ταινία High Fidelity με τα τρία από τα τέσσερα μέλη του γκρουπ να γνωρίζονται, ενώ δουλεύουν, στο θρυλικό δισκάδικο Amoeba στην Sunset Boulevard, γεγονός που όχι μόνο τους διαμόρφωσε ως μπάντα, αλλά τους έσπρωξε και στα υπόγεια της γειτονιάς για να γρατζουνίσουν τα πρώτα τους ακόρντα.

Ο νέος τους δίσκος με τίτλο “Worship The Sun” κυκλοφορεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2014.  Ηχογραφήθηκε στο Los Angeles σε παραγωγή του Nick Waterhouse.  Μιλώντας για το νέο τους άλμπουμ, η μπάντα το περιέγραψε ως εξής:

“Στο “Worship The Sun”   όλα τα τραγούδια έχουν χτιστεί με διαφορετικά υλικά  και συναισθήματα. Τα περισσότερα τραγούδια σε αυτόν τον δίσκο έχουν γραφτεί μεμονωμένα και κατόπιν οργανώθηκαν σε σύνολο”

Οι Allah-Las είναι: leader vocalist/guitarist Miles Michaud, leader guitarist/vocalist Pedrum Siadatian,  bassist/vocalist Spencer Dunham,  και drummer/vocalist Matthew Correia.

Μαζί τους οι εκρηκτικοί The Social Εnd Products!

Οι Social Εnd Products σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2010 και αμέσως απέκτησαν φήμη για τον acid punk ήχο τους, τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους και το ιδιαίτερο στυλ τους. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τους  growlers, thee oh sees, allah-las, dirty beaches, underground youth, jack of heart κ.α. Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο τους 7” e.p με τίτλο “ego trip” στην radar eye records με 4 original κομμάτια και το 2013 από το ίδιο  label το πρώτο τους LP με τίτλο nutre tu cabeza με 14 original κομμάτια. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τα νέα τους κομμάτια!