Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Χάρις Αλεξίου - Τάνια Τσανακλίδου: Ανακοίνωση για την συναυλία στο Θέατρο Δάσους

Χάρις Αλεξίου - Τάνια Τσανακλίδου: Ανακοίνωση για την συναυλία στο Θέατρο Δάσους

Η διοργανώτρια εταιρία «FS  Παραγωγή Δημοσίων Θεαμάτων ΕΕ» της συναυλίας : Χάρις Αλεξίου - Τάνια. Τσανακλίδου,  Nouveau Sextet και φίλοι, η οποία είχε προγραμματιστεί για Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Δυστυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συναυλία στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, με την Χάρις Αλεξίου και  την Τάνια Τσανακλίδου, λόγω καταρρακτώδους βροχής.

 

Ενημερώνουμε λοιπόν τους κατόχους των εισιτηρίων ότι η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

 

α) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας πώλησης Viva.gr με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή θα γίνεται στην πιστωτική τους κάρτα.

 

β) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από φυσικό σημείο πώλησης με μετρητά και συγκεκριμένα από τα καταστήματα Public, Ιανός, Seven Spots, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από το Bistrot Hemingway, διεύθυνση Σβώλου 19, τηλέφωνο 2310 281620.

 

γ) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από τα υπόλοιπα φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, με την επιστροφή του αποκόμματος του εισιτηρίου, από το Bistrot Hemingway, διεύθυνση Σβώλου 19, τηλέφωνο 2310 281620.

 

Ζητούμε συγνώμη από το κοινό,  που με μεγάλη αγάπη αγκάλιασε τις δυο καλλιτέχνιδες και τους ευχαριστούμε για την κατανόησή τους και την άψογη αποχώρησή τους από τον χώρο!

Σχετικές ειδήσεις
Η ώρα των 50 λεπτών: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης υποδέχεται την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα
08.11.2016 10:33
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη!
“Ένα ναι κρύβει ένα όχι”: Νέο τραγούδι της Χάρις Αλεξίου
03.11.2016 11:47
Η Χάρις Αλεξίου, σε μια πολλή παραγωγική περίοδο, με τη τεράστια επιτυχία που σημείωσε και σημειώνει και φέτος το «Χειρόγραφο» της, γράφει μουσική, γράφει στίχους, ετοιμάζει τραγούδια.
21.10.2016 09:57
Η Χάρις Αλεξίου ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης» του Γιώργου Κορδέλλα που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
15.06.2016 11:29
Η Τάνια Τσανακλίδου θα εμφανιστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για μια μουσική παράσταση με τραγούδια από το θέατρο στις 8 & 9 Ιουλίου 2016.