Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την ακούσει σε ένα live concert – παρουσίαση της νέας σειράς Yamaha Clavinova CLP 500, την Susan Albers, στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας.

Μια σπουδαία ερμηνεύτρια παίζει πιάνο και τραγουδά για το ελληνικό κοινό. Αγγίζει τα πλήκτρα του πιάνου και συναρπάζει. Η υπέροχη, ζεστή φωνή της εγγυάται συναρπαστικές ακροάσεις.

Βιογραφικό:

Η Susan Albers ξεκίνησε σπουδές και καριέρα στα οκτώ της χρόνια και από τότε δεν έχει σταματήσει να τραγουδά παίζοντας πιάνο, συνθέτοντας και δίνοντας συναυλίες. Στο Λονδίνο συνεργάστηκε με τον συνθέτη Geoff Holliss, συνεργάτη του Narada Michal Walden (παραγωγού της Whitney Houston), με τον οποίο εξακολουθεί να συνεργάζεται μέχρι σήμερα, κάνοντας η ίδια τις ενορχηστρώσεις της. Έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το single “Big Shot” το 2008. Στη Γερμανία ηχογράφησε στη συνέχεια το πρώτο της album “Who am I” που περιλαμβάνει στοιχεία pop, R’ n’ B αλλά και soul.  Από το 2011, οπότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην  Έκθεση της Φρανκφούρτης, μέχρι σήμερα περιοδεύει συνεχώς σε όλη την Ευρώπη ως “Yamaha Artist”.   Στον 29ο διαγωνισμό Rock & Pop στο Wiesbaden βραβεύτηκε με την 1η θέση στις κατηγορίες “Best Singer / Songwriter”, “Best Pop Band” and “Best Female Pop Singer”. Το album της πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “Best English album”. Στο show “H Γερμανία ψάχνει τον Σούπερσταρ” (2012-2013) απέσπασε καταπληκτικές κριτικές για τη πολυσχιδή της μουσική προσωπικότητα και τις ερμηνευτικές της ικανότητες.