Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση αποφοίτων Visual Arts IB Σχολής Μωραϊτη στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών

Έκθεση αποφοίτων Visual Arts IB Σχολής Μωραϊτη στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών

Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών θα παρουσιασθεί τη Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, η έκθεση ΙΒ a year later των αποφοίτων του 2013 του ΙΒ της Σχολής Μωραΐτη. Οι νέοι φερέλπιδες καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες οι οποίοι και συνύπαρξαν μαζί για 2 χρόνια στο πλαίσιο του μαθήματος Visual Arts ΙΒ δημιούργησαν έργα που παρουσιάζονται  σε αυτή την έκθεση αποδεικνύοντάς μας ότι η αγάπη τους για την τέχνη και τη δημιουργία παραμένει ζωντανή.

 

Οι απόφοιτοι του IB έχοντας προετοιμαστεί για σπουδές σε Fine Arts και Design καθώς και Αρχιτεκτονική στο εξωτερικό, οδηγήθηκαν στο να εξερευνήσουν διάφορες τεχνικές, υλικά και τεχνοτροπίες, και μέσα από αυτόν τον πειραματισμό να ανακαλύψουν στοιχεία για τον εαυτό τους. Τα έργα που δημιούργησαν και δημιουργούν αντιπροσωπεύουν την δική τους μοναδική ματιά στα σύγχρονα γεγονότα ή αποτελούν έναν ιδιότυπο τύπο προσωπικής ψυχογραφίας.

 

Συγκεκριμένα, στην έκθεση, ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες, το προσωπικό βλέμμα, και τις αισθητικές αντιλήψεις του κάθε εκθέτη, θα παρουσιασθούν φωτογραφίες, αρχιτεκτονικές μακέτες, εγκαταστάσεις, ζωγραφική καθώς και video art.

 

Επιμέλεια έκθεσης: Θεόδωρος Τζαννετάκης

 

Εκθέτες: Ζωή Αδριανοπούλου, Έλλη Αντωνίου , Στεφανία Βερροιοπούλου, Άλκιστη Βολονάση, Ίρια Βρεττού, Αλεξάνδρα Βρυώνη, Αριάδνη Γεωργαντζή, Μιράντα Λάφη, Νίττα Μητσοπούλου, Αφροδίτη Μουστρούφη, Αριάδνη Στροφύλλα, Θόδωρος Τζαννετάκης.

Σχετικές ειδήσεις
Crossing the lines: έκθεση του STMTS στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών
23.11.2016 13:54
Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 7.30 μ.μ. εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής «Crossing the lines» τoυ STMTS.
Έκθεση Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών ΑΣΚΤ
28.06.2016 10:58
Οι τελειόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών, της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, εκθέτουν τις διπλωματικές τους εργασίες, στην αίθουσα Νίκος Κεσσανλής της ΑΣΚΤ, από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου.
CGS Visual Arts Exhibition 2016 στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα
30.03.2016 15:34
Οι τελειόφοιτοι μαθητές του International Baccalaureate Diploma Programme των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα - Γείτονα και οι καθηγητές Κωνσταντίνος Παπαδούκας και Μαρία Ζαχαριάδου, μας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης CGS Visual Arts Exhibition 2016, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.
Architecture of Reality: Μία έκθεση τέχνης με αφορμή το έργο του Le Corbusier
24.03.2016 13:47
Το πρόγραμμα Visual Arts της σχολής Frances Rich of Fine and Performing Arts του Deree - Αμερικανικού κολλεγίου Ελλάδος, παρουσιάζει την έκθεση Architecture of Reality, στην οποία συμμετέχουν σπουδαστές και απόφοιτοι του τμήματος.
Έκθεση ζωγραφικής της Αμαλίας Ζογλοπίτου στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών
29.02.2016 14:14
Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών εγκαινιάζεται η δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αμαλίας Ζογλοπίτου την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στις 7.30 μ.μ.