Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Μαθήματα μουσικής, θεάτρου και κίνησης για όσους ασχολούνται με παιδιά στις "Μορφές Έκφρασης"

Μαθήματα μουσικής, θεάτρου και κίνησης για όσους ασχολούνται με παιδιά στις

Από τον Οκτώβριο 2014, ο καλλιτεχνικός οργανισμός Μορφές Έκφρασης παραδίδει μαθήματα σε νηπιαγωγούς, δασκάλους και σε όσους εμψυχωτές ασχολούνται με παιδιά.

 

Αν θέλεις να μάθεις όσα έχεις οραματιστεί και ακούσει για τη Μουσική , το Θέατρο και την Κίνηση, τότε ενημερώσου για το νέο τμήμα που ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη στις Μορφές Έκφρασης.

 

Μια τάξη για σας που μπαίνετε στην τάξη!

 

Μορφώνουμε τους συμμετέχοντες σε:

1. Πρακτική διδασκαλία για το πώς να φτιάχνεις καλλιτεχνικά μαθήματα.

2. Μαθήματα πώς να προσεγγίζεις μέσω της μουσικής τα παιδιά. Έτοιμα απλά μαθήματα που μπορεί ο καθένας χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις να μάθει για να διδάξει.

3. Πώς να οργανώνεις και να δημιουργείς μια θεατρική παράσταση .

4. Συναισθήματα και πώς να τα διαχειρίζεσαι.

5. Παίζω και κινούμαι με ρυθμό

6. Μαθαίνω φλογέρα κι άλλα όργανα του συστήματος C.ORFF.

7. Πως μπορώ να διδάξω ένα τραγούδι στα παιδιά.

8. Δημιουργώ παραμύθια και τα δραματοποιώ στην τάξη μου επενδύοντας τα με μουσική .

9. Πρακτικό διδασκαλείο στα παιδικά μας τμήματα.

 

Στο χώρο μας στις «Μορφές Έκφρασης» ασχολούμαστε με τα παιδιά  21 χρόνια. Έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο μέλλον επομένως στο παιδί. Αξίζει ο κόπος να δώσουμε στα παιδιά ό,τι καλύτερο και ευαίσθητο αν θέλουμε να συμβάλουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

 

Κάτι πολύ σημαντικό, που πρέπει ο καθένας να το κάνει για τον εαυτό του, είναι να ανακαλύψει το βασικό του στόχο. Αν θέλεις να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή και να κάνεις τα παιδιά και το περιβάλλον σου επίσης ευτυχισμένο είναι απαραίτητο να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις  να είσαι.

 

Στις Μορφές Έκφρασης διδάσκουμε με συστηματικό τρόπο και με μια καταπληκτική μέθοδο  βήμα-βήμα το πώς να βρεις το στόχο σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και πώς να μάθεις για να βοηθήσεις τα παιδιά σου να ανακαλύψουν το δικό τους.

 

Μετά το τέλος της σπουδής παρέχουμε βεβαίωση ολοκλήρωσης των μαθημάτων.

 

Υπεύθυνος σπουδών: Θωμάς Κινδύνης

Σχετικές ειδήσεις
Το όνειρο ενός γελοίου...υπό συζήτηση στις Μορφές Έκφρασης
06.02.2017 17:03
Το Θέατρο «Μορφές Έκφρασης» διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στον Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι και στο έργο του «Το όνειρο ενός γελοίου» και προσκαλούν το κοινό με ελεύθερη είσοδο.
Mαθήματα τραγουδοποιΐας με τον Φοίβο Δεληβοριά στο Χαλκηδόνιο Ωδείο
13.10.2016 10:38
Ο Φοίβος Δεληβοριάς παραδίδει 12 δίωρα μαθήματα τραγουδοποιΐας στο Χαλκηδόνιο Ωδείο. Τα μαθήματα αφορούν τραγουδοποιούς, στιχουργούς και συνθέτες, αρχάριους και προχωρημένους, καθώς και απλούς εραστές της τέχνης του τραγουδιού που θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα ως ακροατές.
Ακροάσεις για 22 υποτροφίες στο master class Αρχαίου Δράματος στις Μορφές Έκφρασης
16.09.2016 15:11
Οι Μορφές Έκφρασης, ανακοινώνουν υποτροφία για 22 νέους καλλιτέχνες (ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς) για την συμμετοχή τους στο master class Αρχαίου Δράματος με θέμα την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή από τον Θωμά Κινδύνη.
121 Χρόνια Κινηματογράφου σε 12 μαθήματα στο Σχολείο του Σινεμά
13.09.2016 17:23
Το Σχολείο του Σινεμά διοργανώνει ένα Συναρπαστικό Ταξίδι στον Μαγικό Κόσμο του Κινηματογράφου - 12 Μαθήματα Ιστορίας και Θεωρίας του Κινηματογράφου για όλους τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης.
Θερινά μαθήματα με τον Δημήτρη Λάλο στο Θέατρο “Εν Αθήναις”
20.05.2016 15:32
Ο Δημήτρης Λάλος αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του θεάτρου “Εν Αθήναις” στο Γκάζι και προγραμματίζει σεμινάρια και μαθήματα υποκριτικής, θεάτρου και κινηματογράφου.