Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Φινάλε για δύο φίλους …«που αγαπήθηκαν πολύ»! – Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής στο Κατράκειο

Φινάλε για δύο φίλους …«που αγαπήθηκαν πολύ»! – Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής στο Κατράκειο

Τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής ολοκληρώνουν τον κύκλο συναυλιών του «ΡΕΣΙΤΑΛ» αλλά και μιας μεγάλης περιοδείας.

 

Χειροκροτήθηκαν θερμά από χιλιάδες κόσμου.

Αποθεώθηκαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Μάγεψαν τις νύχτες και τις βραδιές μας.

Δύο μεγάλες φωνές έγιναν «μια» μπροστά σε αναρίθμητους θεατές που κατέκλυσαν ασφυκτικά κάθε τους συναυλία .

 

Από τη Λευκάδα έως τη Μυτιλήνη και από την Κρήτη έως τη Θεσσαλονίκη,  η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι με όχημα τις διαχρονικές επιτυχίες τους  και τη μοναδική χημεία επί σκηνής να ξεσηκώνει καρδιές προκαλώντας έντονα  συναισθήματα.

 

Η περιοδεία τους όμως φθάνει στο τέλος της, με μια μεγαλειώδη συναυλία τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

 

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και μια μεγάλη μουσική συνάντηση που δε σταματά να μας σαγηνεύει δίνουν ένα ακόμη ραντεβού για να μας τραγουδήσουν… «Τώρα είναι η ώρα να πούμε γεια, κι δυό με τα χέρια σφιχτά …που τελειώνουμε σαν δύο φίλοι που αγαπήθηκαν πολύ»…

 

Δύο από τις μεγαλύτερες φωνές στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας με προσιτό εισιτήριο για όλο τον κόσμο ώστε να αποχαιρετήσουν το δικό μας καλοκαίρι αλλά και το δικό τους «Ρεσιτάλ»!

 

Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής. Η συνεργασία τους και η φιλία τους μετράει  δεκαετίες πίσω, με αφετηρία και σημείο αναφοράς το «Ρεσιτάλ»… όπως τότε το 1976 στο θρυλικό «Σκορπιό».

 

Το αξέχαστο «Ρεσιτάλ» επέστρεψε φέτος φέρνοντας μαζί του μελωδίες και εικόνες από μια Ελλάδα όχι τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος... στον Καθρέφτη του Παλλάς
27.10.2016 10:09
Ένα μεγάλο υπερθέαμα στήνεται αυτή την περίοδο στο Παλλάς με τίτλο «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς».
Ο Κώστας Χατζής στο Φουγάρο του Ναυπλίου
22.06.2016 10:00
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία μόνο βραδιά στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 2 Ιουλίου.
Η Yasmin Levy live στο Κατράκειο Θέατρο
03.06.2016 13:33
Η αγαπημένη του ελληνικού κοινού Yasmin Levy έρχεται στην Αθήνα για μία μεγάλη συναυλία, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.
Οι Πλέγμα opening act στη συναυλία της Yasmin Levy στο Κατράκειο
22.03.2016 15:37
H Yasmin Levy, η Ιέρεια των πολυπολιτισμικών ήχων και αισθήσεων, έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη 6 Ιουλίου για μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Opening act στη συναυλία θα είναι η καλλιτεχνική κολλεκτίβα Πλέγμα.
Η Μαρινέλλα με την Φιλαρμονική Ομόνοια Γαστουρίου Κέρκυρας στο Παλλάς
08.03.2016 16:18
Η Μαρινέλλα ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες και συμπράττει μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού.