Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η μαύρη κωμωδία Κουάτρο Μόρτι στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών

Η μαύρη κωμωδία Κουάτρο Μόρτι στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών

Ο θίασος του “Ταξίδι Ονείρου” ξεκινάει δυναμικά τη φετινή σεζόν αυτή τη φορά… εκτός έδρας. Στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών θα παρουσιάσει, μόνο για δύο παραστάσεις, 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2014, τη Μαύρη Κωμωδία «Κουάτρο Μόρτι» (τέσσερις φόνοι). Ένα θεατρικό έργο των πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων, της Αλίκης Ροβέρτου και της Μαίρης Μυλωνά, οι οποίες μας δηλώνουν: « Ένας νεκρός !!! Το χιόνι δυναμώνει!!! Κι όλοι αποκλεισμένοι στον πύργο της Κάρλα Δεμβριέντες... » Λίγα και αινιγματικά τα λόγια τους… με αρκετό μυστήριο να καλύπτει την υπόθεση του έργου, ντυμένο με πολύ μαύρο χιούμορ, σ ένα σκηνικό ειδικά κατασκευασμένο για την υπερσύγχρονη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Συκεών.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας απομονωμένος πύργος.

Η Κάρλα με τον σύζυγο της και την υπηρέτρια, περιμένουν την δεσποινίδα του σπιτιού, όταν ξαφνικά, έρχεται ένας άγνωστος και η κουνιάδα της Κάρλα.

Το χιόνι δυναμώνει...

Ένας φόνος !!!

Κι όλοι, αποκλεισμένοι στον πύργο της Κάρλα Δεμβριέντες...

 

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης.

Μουσικές επιλογές – Ηχητικά εφέ: Πλάτωνας Τσιπίδης.

Σκηνικά: Πλάτωνας Τσιπίδης, Βαγγέλης Ηλιάδης.

Κοστούμια: Μαίρη Μυλωνά, Αλίκη Ροβέρτου, Νικολέτα Καρίκα.


Παίζουν:

Κάρλα: Βαγγέλης Ηλιάδης

Κατάνα: Μαίρη Μυλωνά

Καντίνιο: Πλάτωνας Τσιπίδης

Καρολίνα: Αλίκη Ροβέρτου

Κάρμεν: Γεωργία Λαμπίδου

Γκέστ εμφάνιση: Δημήτρης Βαλσαμίδης στο ρόλο του Καρμέλο...!!!

Σχετικές ειδήσεις
Πρωτοχρονιά  με τον Άμλετ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
28.12.2016 12:21
Τελευταίες παραστάσεις για τον Άμλετ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο οποίος παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στο ρόλο του Άμλετ. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν από 1 έως 22 Ιανουαρίου 2017, με γενική είσοδο 10 ευρώ.
Ο Φάουστ, του Γκαίτε ξανά για λίγες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
24.08.2016 17:01
Η παράσταση που γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία την περσινή σεζόν, ο «Φάουστ» του Γκαίτε σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 21 Σεπτεμβρίου για 20 μόνο παραστάσεις.
Άνοιξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
20.04.2016 10:19
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συνεχίζει το πρόγραμμα του την Άνοιξη με 8 ακόμη παραστάσεις για την επιτυχημένη Προδοσία του Πίντερ, τον Μάιο κι ακόμη το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Τέχνης, την Επίτευξη του Φοίνικα, το αφιέρωμα στον Διονύση Χαριτόπουλο...
Το Σώσε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Αλέξης Μινωτής”
22.02.2016 13:31
Η απολαυστική κωμωδία του Μάικλ Φρέιν «Το Σώσε» θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Αλέξης Μινωτής” στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 21.00.
Φαύστα του Μποστ από την Θεατρική Ομάδα Λέρου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου
22.02.2016 12:00
Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει την κωμωδία «Φαύστα» του Μποστ, για τρεις μόνο παραστάσεις στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου.