Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χάρης Πανόπουλος ζωντανά, στο Θέατρο Πέτρας

Ο Χάρης Πανόπουλος ζωντανά, στο Θέατρο Πέτρας

Ο Χάρης Πανόπουλος, την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014, στο Θέατρο Πέτρας για μια εμφάνιση στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

 

Ο νεαρός τραγουδοποιός , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υποδέχεται όλους εμάς στο Θέατρο Πέτρας σε μια μουσική βραδιά υποδοχής του φθινοπώρου. Με την ιδιαίτερη χροιά τη φωνής του και με το λαούτο του θα μας μεταφέρει σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών καθώς και τα δικά του τραγούδια από τον πρώτο επερχόμενο δίσκο του. Οι αξιοπρόσεχτες ενορχηστρώσεις είναι ένα από τα κίνητρα για να μην λείψει κανείς την Δευτέρα 15/9 από το Θέατρο Πέτρας, μια εμφάνιση στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας. 

 

Μαζί, οι μουσικοί συνοδοιπόροι του:

Γιάννης Βαβάτσικος: βιολί

Μάριος Μηλιώτης: ηλ. μπάσο

Διονύσης Παναγιωτόπουλος: μπουζούκι

Δέσποινα Πανοπούλου: πλήκτρα/ τραγούδι

Ορφέας  Σιέρρας: τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Το Χάρης Λαμπράκης Quartet στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
16.01.2017 17:23
Χάρης Λαμπράκης Quartet: Τέσσερις Αθηναίοι μουσικοί ενώνουν τη modal jazz και τη μουσική της Ηπείρου με τα ταξίδια και τις ζωές τους.
O Χάρης Μακρής “Σάββατο βράδυ στο Σταυρό”
09.11.2016 12:43
Εν αναμονή της κυκλοφορίας του πρώτου του δίσκου, ο Χάρης Μακρής θα βρεθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για μια live εμφάνιση.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας: Τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» στο Θέατρο Πέτρας
12.07.2016 16:50
Η επόμενη συνάντησή των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, με το Αθηναϊκό κοινό είναι στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό.
Η Μελωδία της Ευτυχίας: Το σύνολο Allegri στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016
15.06.2016 14:29
Η συναυλία του διεθνούς χορωδιακού συνόλου “Allegri”, με αγαπημένα Ελληνικά και ξένα τραγούδια, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κορώνης 2016 στις 19 Ιουνίου 2016 στο Ξενοδοχείο Ζάγκα Μύλος.
Το αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα για μία επιπλέον ημέρα στο Θέατρο Badminton
29.03.2016 12:47
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Θέατρο Badminton έχει γίνει ήδη sold out. Για το λόγο αυτό και μετά από απαίτηση του κοινού η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερη ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη 5 Απριλίου.