Η πεντάμορφη και το τέρας της Disney έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της πρώτης διεθνούς περιοδείας του μιούζικαλ του Broadway, και θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο 2014.

Μια υπέροχη ιστορία αγάπης ζωντανεύει… Η Πεντάμορφη και το Τέρας του Ντίσνεϋ, το μιούζικαλ με την τεράστια επιτυχία, έρχεται στη Θεσσαλονίκη! Βασισμένη στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων, η εκπληκτική αυτή παράσταση έχει κερδίσει τις καρδιές περισσότερων από 35 εκατομμύρια ανθρώπων στον κόσμο. Με αξέχαστους ήρωες, με πλούσια σκηνικά και κοστούμια, περιλαμβάνει το τραγούδι Be our Guest και το ομώνυμο, αγαπημένο τραγούδι της ταινίας. Ζήστε την ιστορία αγάπης και τη γοητεία που προσφέρει, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Η Πεντάμορφη και το Τέρας είναι η κλασική ιστορία της Μπελ, μιας νεαρής γυναίκας από την επαρχία, και του Τέρατος, που στην πραγματικότητα είναι ένας νεαρός πρίγκιπας τον οποίο καταράστηκε μια μάγισσα. Αν το Τέρας καταφέρει να μάθει ν’ αγαπά και ν’ αγαπιέται, τότε τα μάγια θα λυθούν και θα ξαναβρεί την πραγματική του μορφή. Όμως ο χρόνος περνά. Αν το Τέρας δεν μάθει το μάθημά του, αυτός και όλο του το σπίτι θα είναι καταραμένοι για πάντα.

Σκηνοθεσία: Rob Roth
Χορογραφίες: Matt West
Σκηνικά: Stanley A. Meyer
Κοστούμια: Ann Hould – Ward
Φωτισμοί: Natasha Katz