Η Ραλλία Χρηστίδου έχοντας στις αποσκευές της τον νέο της δίσκο, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες με τίτλο «Με όπλο την αγάπη», ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της περιπλανήσεις.

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Χυτήριο με ανανεωμένο μουσικό σχήμα, για να συναντήσει τους φίλους της και να μοιραστεί μαζί τους την αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι.

Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, με τις γνωστές της επιτυχίες όπως το «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς»,  «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Η Ραλλία Χρηστίδου έχει ετοιμάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα τιμώντας, όπως πάντα, αγαπημένα τραγούδια, σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι. Το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών, γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της.

Επίσης θα ακούσουμε τα τραγούδια μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τις ενορχηστρώσεις όλης της παράστασης. Μας παρουσιάζει μ’ αυτό τον τρόπο μια νέα πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της. Τραγουδίστρια, μουσικός, τραγουδοποιός και ενορχηστρωτής, τέσσερις ιδιότητες που δεν συναντάς εύκολα σε γυναίκα καλλιτέχνη και είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναισθήματα.

Την χειμερινή γυναικοπαρέα, με τη Ραλλία Χρηστίδου και τη σολίστρια Μιγκέν Σελμάνι, έρχεται να συμπληρώσει ο Χρήστος Μιχάλης, με τις κιθάρες του. Όλοι μαζί θα μας παρουσιάσουν τα κλασικά λαϊκά τραγούδια μια διαφορετική και μοναδική μουσική πινελιά.

Η Μιγκέν Σελμάνι με την πολυετή πορεία της στη μουσική, έχει αποδείξει την ιδιαίτερη μαεστρία της να αποδίδει στα κομμάτια με το βιολί της την δική της ταυτότητα. Ο Χρήστος Μιχαήλ, πειραματίζεται με τους ήχους της κιθάρας, εντυπωσιάζοντας με τα σόλο του σε κάθε live.

Συντελεστές:

Μιγκέν Σελμάνι : Βιολί
Χρήστος Μιχάλης: Κιθάρες, μαντολίνο
Παύλος Πανταζόπουλος : Ήχος

Φωτογραφίες: Σμαράγδα Κωνσταντογιάννη