Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ANTS Scriptwriters Masterclass με τον Gareth Brookes

ANTS Scriptwriters Masterclass με τον Gareth Brookes

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ANTS PRODUCTION HUB δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκπαιδευτεί στις τεχνικές τηλεοπτικού σεναρίου από έναν διεθνή επαγγελματία του χώρου.  


Από τις 6 έως και τις 19 Οκτωβρίου, η ANTS PRODUCTION HUB διοργανώνει το πρώτο “ANTS Scriptwriters Masterclass”, με κεντρικό ομιλητή τον Βρετανό Gareth James Brookes, δημιουργό του “Miles Apart” και πρώην συνεργάτη της FremantleMedia, όπου κατείχε τη θέση του Senior Head Writer και Story Consultant για 12 χρόνια.


Ο Gareth Brookes θα καθοδηγήσει προσωπικά τους συμμετέχοντες και θα τους μυήσει στις τεχνικές συγγραφής, ανάπτυξης αλλά και προώθησης τηλεοπτικού σεναρίου, μέσα από ένα μοναδικό masterclass διάρκειας 2 εβδομάδων.


Κάθε συμμετέχων θα εκπαιδευτεί στις μεθόδους ανάπτυξης της κεντρικής ιδέας, των χαρακτήρων και της βασικής πλοκής, ενώ στόχος του masterclass είναι η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης πρότασης που θα αποτελέσει τη «βίβλο της σειράς» για κάθε σεναριογράφο.  


Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους με mail στο scripts@antsproductionhub.com μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2014, μαζί με την αίτηση συμμετοχής την οποία θα βρουν στο http://extranet.antenna.gr/ANTS_MASTERCLASS.doc  

Σε κάθε τους πρότασή θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο τίτλος της σειράς, το genre και το logline καθώς και μία σύντομη περίληψη, ένα δείγμα διαλόγου της σειράς αλλά και το βιογραφικό τους.  


Για περισσότερες πληροφορίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της ANTS PRODUCTION HUB στο Facebook https://www.facebook.com/antsproductionhub ή να επικοινωνήσουν με το info@antsproductionhub.com και τηλεφωνικώς στο 210 68 86 778.

Σχετικές ειδήσεις
Masterclass από τον Krzysztof Warlikowski στη Στέγη
19.12.2016 12:33
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης Krzysztof Warlikowski παραχωρεί ένα τρίωρο masterclass για επαγγελματίες ηθοποιούς και σκηνοθέτες.
7ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας
28.07.2016 14:50
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, μετά τα προηγούμενα επιτυχημένα σεμινάρια, προσφέρει στους νέους Έλληνες μαέστρους τη δυνατότητα συμμετοχής στο 7ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.
Masterclass υποκριτικής από τους bijoux de kant στο Black Box
16.05.2016 14:28
Από την Παρασκευή 20 ως την Κυριακή 22 Μαϊου 2016, οι bijoux de kant θα παραδώσουν ένα masterclass υποκριτικής στο θέατρο Blackbox.
Σεμινάριο Σκηνοθεσίας, Σεναρίου & Κινηματογραφικής Υποκριτικής 2016 στο Σχολείο του Σινεμά
04.05.2016 13:12
Το Σχολείο του Σινεμά για τον Μάιο-Ιούνιο 2016 οργανώνει ένα νέο κύκλο μαθημάτων, στον οποίο θα διδαχθούν οι βασικές αρχές Σκηνοθεσίας, Σεναρίου & Κινηματογραφικής Υποκριτικής για εκκολαπτόμενους σκηνοθέτες σεναριογράφους και ηθοποιούς, επίσης για εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να εντάξουν το μάθημα κινηματογράφου στα σχολεία τους.
Workshop αφιερωμένο στις τεχνικές και τις θεωρίες της Πειραματικής Γραφής
06.04.2016 12:31
Στο workshop με τίτλο «Πειραματισμοί στη γραφή: τυχαιότητες και τεχνικές» παρουσιάζονται οι θέσεις της πειραματικής γραφής σε σχέση με τη γλώσσα και τον αναγνώστη, οι έννοιες και οι τεχνικές που ενεργοποιούν τους κειμενικούς πειραματισμούς όπως και ορισμένα από τα σημαντικότερα πειραματικά κινήματα/ρεύματα από τη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα